Autor Subiect: intrebare lanturi  (Citit de 10144 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: intrebare lanturi
« Răspuns #40 : 21.Dec.2009, 11:18:03 a.m. »
Un mic sfat: ca sa protejati lanturile la rupere, nu incercati sa plecati de pe loc in forta si nici sa aduceti roata (rotile) in patinaj.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

« Răspuns #41 : 21.Dec.2009, 07:35:37 p.m. »
Si inca ceva: nu uitati sa cititi "manualul" (fituica) de utilizare, mai ales partea care zice despre re-intinderea lanturilor dupa 100-200 metri parcursi cu viteza melcului!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline fireburn

« Răspuns #42 : 22.Dec.2010, 10:36:04 a.m. »
N-am mai deschis alt topic.
Ce lopeti folositi pentru zapada?normale,mici, pliabile...........
Ma refer la lopetile pe care le carati in masini, nu la cele cu care dati zapada din fata casei, blocului.
Eu am gasit de asta, dar la practiker era cam 56 RON - sper sa nu se considere reclama.
http://www.bricostore.ro/unelte-pentru-gradina/314810-bricoline-lopata--2000003148103.html
« Ultima Modificare: 22.Dec.2010, 10:40:45 a.m. de fireburn »

Offline hugbear

« Răspuns #43 : 22.Dec.2010, 10:54:45 a.m. »
Eu am la masina permanent o lopatica pliabila (poza 1 - buna si vara, ca m-a scos din nisip la Vadu :P) iar iarna am si una normala (poza 2) cu coada taiata doar cat sa-mi incapa in portbagaj.

Poza 1:
Poza 2:

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #44 : 22.Dec.2010, 11:01:34 a.m. »
P.S.: Mi-ar placea candva sa inlocuiesc {Poza 1} de mai sus cu asta:

Offline hugbear

« Răspuns #45 : 22.Dec.2010, 02:03:56 p.m. »
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.nterm.ru%2Fproduction%2Fautoinnovation%2Fautoinnovation_20.html

1400 ruble (~150 lei daca nu ma insel)

Citat
Antibuks-unique, reliable, simple and trouble free to-use device designed to remove the vehicle from the state of slipping on loose and wet soils, wetlands, melted snow.

The standard delivery includes a set of six trucks, with two-sided serration on one side adapted to the tread-wheel drive vehicle, on the other side capable of entangled for the most soft and sticky surface and crash into the firm. As well as gloves cotton and convenient carrying case.

Truckee devices are made of heavy-duty plastic that can withstand elastic deformation and long-term static and dynamic loads.  Along with strength, not inferior to metal, plastic has a low specific gravity.  With this device has a mass of only 2 kg and took a seat in the trunk, commensurate with the car first aid kit.
« Ultima Modificare: 22.Dec.2010, 02:06:14 p.m. de hugbear »

Offline fireburn

« Răspuns #46 : 22.Dec.2010, 04:46:36 p.m. »
Merci Hug.

Am luat-o pe aia din postul meu, ca incape in portbagaj si era 57RON.
E robusta.
Am avut una mica, pliabila, cu care m-am chinuit anul trecut o ora sa deblochez masina din zapada(ma blocase unul in spate iar in fata un damb de zapada la aprox 1m inaltime.)
De atunci am renuntat la alea pliabile.

Chestiile alea din ultimul tau post cred ca sunt foarte utile.

Offline hugbear

« Răspuns #47 : 22.Dec.2010, 07:15:34 p.m. »
Am avut una mica, pliabila, cu care m-am chinuit anul trecut o ora sa deblochez masina din zapada
Din aceeasi cauza am luat-o si eu pe aia mare anul trecut. La cea mica n-am renuntat totusi, isi are locul ei in trusa permanenta a masinii ;).

Chestiile alea din ultimul tau post cred ca sunt foarte utile.
Probabil foarte utile si nu doar pe zapada ci si pentru nisip, namol, iarba etc.

Offline Silfax

« Răspuns #48 : 31.Dec.2010, 08:50:18 a.m. »
P.S.: Mi-ar placea candva sa inlocuiesc {Poza 1} de mai sus cu asta:

@Hugh

Spune drept, doresti o lopata sa se asorteze la arma, sau vrei sa-ti iasa salata de ridichi mai maruntita... :) ?

Si acum on topic: Are cineva asa ceva?
Este drept ca la cat costa iti iei 10 perechi normale... dar eram curios cat de performante sunt.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #49 : 05.Ian.2011, 05:30:33 p.m. »
Si eu am studiat lanturile alea fara zale, dar in final le-am luat pe astea http://www.lanturidezapada.ro/lanturi+de+zapada+autovehicule_clack+and+go+new_model+10+new/34/4 , le-am folosit de cateva ori si sunt multumit de ele. Mai am si o pereche de sosete, dar inca nu am apelat la ele.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD