Autor Subiect: Amenda auto viteza  (Citit de 9030 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline edy70

Re: Amenda auto viteza
« Răspuns #10 : 30.Nov.2010, 08:57:04 a.m. »
Cele 48 de ore intra in vigoare de la data postei. Asa ca pentru a "beneficia" de plata a jumatate din suma amenzii la Taxe si Impozite trebuie sa prezinti PV si atentie ! si plicul .
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #11 : 30.Nov.2010, 12:16:19 p.m. »
Si daca nu ridici amenda (recomandata) de la posta ce se intampla?  :)
Eu stiam ca daca n-o ridici se pierde pe undeva, cumva... :fluier:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 30.Nov.2010, 12:45:47 p.m. »
Cele 48 de ore intra in vigoare de la data postei.
CRED ca cele 48 de ore intra in vigoare cu data cind ai ridicat de la posta instiintarea. Nu esti obligat sa fii acasa sau sa ridici instiintarea in momentul ajungerii ei la posta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 30.Nov.2010, 12:53:21 p.m. »
Sa nu fie o confuzie. De la posta eu stiu ca se ridica scrisoare in care politia intreaba cine a condus masina. Dupa ce declari aceste date, procesul verbal intocmit pe numele contravenientului se ridica deasemenea de la posta sau vine pe adresa de domiciliu a celui ce a incalca viteza?

Offline Laurentiu

« Răspuns #14 : 30.Nov.2010, 01:11:22 p.m. »
...procesul verbal intocmit pe numele contravenientului se ridica deasemenea de la posta sau vine pe adresa de domiciliu a celui ce a incalca viteza?
Pe baza datelor declarate anterior, amenda vine pe adresa "celui ce a incalca viteza".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 30.Nov.2010, 01:33:03 p.m. »
mda, se pare ca gandesc mai repede decat scriu...   :)  initial m-am gandit sa formulez a celui ce incalca (la prezent) viteza, dar mi-am dat seama ca vorbim de o fapta deja petrecuta, deci am reformulat in a celui ce a incalcat viteza... la transpunerea gandurilor pe tastatura a iesit o corcitura...   a-ul a parut, t-ul nu...   :angel:

Offline edy70

« Răspuns #16 : 30.Nov.2010, 01:58:19 p.m. »
PV  vine prin posta prin recomandata cu confirmare de primire pe adresa celui ce a condus masina, in cazul in care  se raspunde la instiintare ori pe adresa propietarului auto daca nu. 48 de ore curg de la ridicarea recomandatei , corect, dar la ghiseu tot trebuie dovada datei de ridicare a recomandatei deoarece PV este intocmit de regula cu saptamani, luni, in urma. In caz de neridicare, PV se intoarce la  :baston: care a emis "cadoul",  :baston: retrimite  PV la serviciul de taxe si impozite pe raza caruia domiciliaza contravenientul pentru a fi luat in debit , de data aceasta suma intreaga.  X-(

Teoretic taxele pot face direct poprire pe salariu sau conturi ptr. recuperarea sumei, PV fiind in sine titlu executoriu. Practic se face o somatie de plata iar daca nu se plateste nici atunci se trece la poprire.
« Ultima Modificare: 30.Nov.2010, 02:07:29 p.m. de edy70 »
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 30.Nov.2010, 03:34:17 p.m. »
a-ul a parut, t-ul nu...   :angel:
  :pardon: Nici eu nu am observat decit acum gresala ta si sub nici o forma nu am facut referire la ea. Mi-a fost mai usor sa dau un "copy-paste" decit sa scriu la mina. :)
  • Suzuki SX4

Offline Maioru

« Răspuns #18 : 22.Sep.2011, 09:31:26 a.m. »
*Un sofer trece cu masina pe langa un radar si observa "flash"-ul.
     Derutat, se mira de ce a fost prins de radar, ca doar conducea sub
     limita de viteza. Asa ca se intoarce si trece din nou pe langa
     radar, cu viteza mai mica decat data trecuta. Dar cum trece pe langa
     radar, din nou flash-ul. Nervi, draci pe el...Iar intoarce si
     circuland cu viteza melcului, trece pe langa radar...Din nou,
     flash-ul intra in actiune. *
     *"Mda, o fi stricat", gandeste el si pleaca mai departe. *
     *O luna mai tarziu, primeste in posta 3 amenzi pe motiv ca nu purta
     centura de siguranta ... *
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline miocrl