0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@BrSx4 Multumesc pentru poza cu indicatii detaliate. Scuze de insistenta, nu prea inteleg inca cum stii ce viteza ai setat, unde se afiseaza aceasta informatie, daca maneta nu se leaga la CB-ul masinii. La tine cat a durat montajul la sediul firmei din Bucuresti? Cei de aici imi cer 250 lei pe montaj si, in plus, nici n-au mai pus pe vreun Suzuki asa ceva si parca n-as vrea sa fiu cobai, la banii astia. Deci as prefera sa merg la ei la Bucuresti si probabil ca intr-o sambata, daca au program.
Mersi. Deci e din Bucuresti firma. Imi surade si mie ideea de ceva timp, si daca e firma daneza "producatoare", parca am mai multa incredere.
Martorii în bord există deja, nu se pot activa?
Presupun ca ai fost curios s-o folosesti, cum este, cum se foloseste? Cand se dezactiveaza, ca ai zis ceva de ambreiaj, daca reduci, masina revine la viteza fixata? Da cateva detalii daca tot ai afisat-o !
Tot avântul meu muncitoresc s-a dezumflat. Ajunsesem in faza de programare a montajului CC, cand mi-a spus salesman-ul ca de fapt nu e pe stoc, dureaza 7 zile sa-l aduca si trebuie sa platesc integral in avans. Apai, eu nu fac asta. Pe site scria ca au 5 bucati si ca plata se face la livrare. Am renuntat, trebuia si o zi de concediu sa-mi iau, plus drumul BV-Buc-BV. S-au adunat prea multe. Si eram hotarat sa fac pasul, chiar daca pierdeam garantia masinii...@BrSx4, inca o data imi exprim recunostinta pentru informatiile furnizate.
Chiar ma întrebam cand veti posta pe topicul asta, tu sau @miocrl. Iar voi dati si discount de membru SCR, daca-mi aduc bine aminte?