Autor Subiect: Asigurari RCA, Casco, Asigurarea locuintei si cam tot ce se poate asigura  (Citit de 2788 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ans

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Sunt agent la o societate de brokeraj din Galati si pot incheia rca, casco, asigurari de locuinte....si cam tot ce se poate asigura in general( mai putin asigurari de viata unde va pot recomanda pe altcineva). Colaborez cu toti asiguratorii deci pot oferi atat cel mai mic cat si cel mai mare pret.

Pentru o calculatie cat mai exacta la pretul RCA am nevoie de:

- tipul autovehiculului
- capacitatea cilindrica, masa totala( in cazul autoutilitarelor), numarul de locuri( in cazul microbuzelor si autocarelor)
- CNP in cazul persoanelor fizice sau CUI in cazul firmelor
- numarul de identificare ( pentru a verifica numarul de daune) si seria cartii de identitate (seria CIV)
- localitatea in care e inscris autovehiculul
- marca si modelul autovehiculului.
- practic toate datele din rca-ul vechi( in ideea in care sunt corect trecute in polita veche)
- un numar de contact e binevenit pentru a-mi fi furnizate toate detalii(in caz ca mai am nevoie) pentru o calculatie cat mai exacta

Petru o calculatie CASCO am nevoie de:

- toate datele din RCA
- varianta de echipare
- numarul de km din bord si numarul de km anuali parcusi
- starea civila, daca sunt copii si daca sunt minori sau nu
- daca aveti vreun asigurator preferat
- daca sunteti conducator unic sau nu
- plata integrala, in rate (cate)
- cat mai multe informartii despre masina pentru a o gasi cat mai repede in cataloage
- daca masina are mai putin de 3 ani si a fost cumparata de noua o factura ar fi binevenita.
- un numar de contact e binevenit pentru a-mi fi furnizate toate detalii pentru o calculatie cat mai exacta.

Pentru alte tipuri de asigurari nu ezitati sa ma contactati.
Imi puteti lasa datele aici, PM, telefon sau mail cosmin.sibiceanu@gmail.com. Cel mai sigur pe mail care il verific de cateva zeci de ori pe zi.
De asemenea pot raspunde oricand la orice tip de intrebare legata de asigurari, chiar daca nu aveti incheiat nimic la mine. Sfaturi si sugestiile nu costa nimic  :)

In GALATI si BRAILA ma deplasez la domiciliul/ locul de munca al clientului atat pentru discutii preliminare cat si pentru livrarea politelor. In tara trimit polita gratuit cu plata ramburs. Pentru cei din tara cer in avans plata transportului care se va scade dinpretul politei deci transportul tot gratuit este.

Contact YM sibi_ro
Telefon 0742.130.211(orange)/ 0729.981.719(vodafone)
Mail cosmin.sibiceanu@gmail.com
De mentionat ca numerele de telefon sunt dispobile non-stop.

Offline ans

• Newbie
  • *
In continuare anunt valabil.
Unii asiguratori si-au inceput campania de iarna deci preturi ceva mai mici atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice.
Nu uitati ca politele se livreaza gratuit in Galati si Braila si prin curier in tara(tot gratuit), din partea dumneavoastra fiind nevoie doar de un telefon, mail sau PM.
Pentru orice detaliu nu ezitati sa ma contactati. Garantez cel mai mic pret de pe piata.

Contact
0742.130.211 (orange)
0729.981.719 (vodafone)
Mail cosmin.sibiceanu@gmail.com sau cosmin_sibiceanu@yahoo.com
YM sibi_ro
De mentionat ca numerele de telefon sunt disponibile non-stop.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Pai si la incheierea contractului casco de exemplu cu pozele cum faci?Face clientul si iti trimite?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline rexkrokiDAU

Pai si clientul nu trebuie sa semneze pe polita?

Offline ans

• Newbie
  • *
Scuze de intarziere dar nu am m-am mai ocupat de forumuri de ceva vreme din cauza lipsei timpului.

La distanta am incheiat doar un singur casco la distanta in 2 ani si ceva de asigurari. A fost un user de pe un forum IT cu care discutasem multe chestii si am mers pe incredere. Eu am avut incredere in pozele facute de el si el a avut incredere sa semnez eu in locul lui( asta dupa ce mi-a trimis o semnatura de-a lui scanata)
In schimb am facut multe oferte, fiind contactat, nefinalizandu-se nimic.
RCA-uri am trimis am trimis destule fiind mult mai simplu : polita trimisa in format pdf clientului, livrat banii in cont, trimis prin posta/curier polita clientului.

Offline ans

• Newbie
  • *
In continuare cu cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru pret RCA am nevoie de minim CNP/CUI proprietar, numarul de identificare/seria sasiu, judetul si localitatea unde este inscrisa autovehiculul.

Simularile sunt gratis deci curaj.

Reducere 5% din cel mai mic pret gasit.

Pentru orice alte detalii va stau oricand la dispozitie.

Contact
0742.130.211 (orange)
0729.981.719 (vodafone)
YM sibi_ro
Mail cosmin_sibiceanu@yahoo.com sau cosmin.sibiceanu@gmail.com

Offline ans

• Newbie
  • *
Anunt in continuare valabil cu cele mai mici preturi de pe piata.

Offline ans

• Newbie
  • *
Valabil in continuare.

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
salut,
cu pozele e o chestiune delicata si nu cred ca iti permiti sa sustii daunele daca servicu de daune are dubii la poze

pozele nu se fac alandala ci este o procedura de urmat !~

eu am facut la distanta nu o polita ci mai multe si pozele mi le au facut colegii de pe raza respectiva stampilate etc care sunt sfante la fel ca si insepctia de risc

as se procedeaza nu clientul !

zic asta pentru ca lucrez in domeniu de mai multi ani , si am postat ca sa evit eventuale neplaceri ce pot fi cauzate de astfel de chestii ...

un agent nu are competenta sa efectueze o inspectie de risc ! eu ma deplasez impreuna cu agentul din echipa daca este cazul si eu efectuez semnez si eu raspund

cu respect

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
Ma gandeam eu ca e ceva de genul asta. Altfel prea usor se faceau manarii.
Multumim pt explicatii.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI