Autor Subiect: A murit Adrian Paunescu.  (Citit de 5106 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: A murit Adrian Paunescu.
« Răspuns #10 : 05.Nov.2010, 07:22:00 p.m. »
pentru o imagine completa ...asteptam atunci si aspectele pozitive...
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 05.Nov.2010, 07:27:22 p.m. »
nu vreau sa polemizez pe acest subiect... aspecte pozitive ai adus tu, in postrea de mai jos...

Cu bune, cu rele, cred ca a fost intradevar genial, un om ce nu si-a tradat convingerile (cum bine a remarcat cineva mai sus) si a carui prezenta (chiar si dincolo de ecran) era coplesitoare...nu prea regasesti astfel de personalitati in ziua de azi...sunt sigur ca peste ceva ani vom fi mindri ca am fost contemporani cu acest OM.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 05.Nov.2010, 08:56:59 p.m. »
"De-aicea, de pe patul de spital / Pe care mă găsesc de vreme lungă,
Consider că e-un gest profund moral / Cuvântul meu la voi să mai ajungă.
...............................................................................
Adrian Paunescu 31.10.2010
Versuri ramase nescrise ci doar inregistrate pe reportofonul fiului lui Paunescu.

exista o vorba din batrani ce suna asa: "despre morti numai de bine" dar cred ca e bine sa privim si partile mai putin placute...
Ce poate face un singur om impotriva unei gasti ce detinea intreaga putere din conducerea de atunci ??? A facut tot posibilul sa imparta farima de "libertate" cu noi, ceilalti muritori de rind.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Un adevarat deschizator de drumuri al generatiei in blugi. Numai cine s-a "alaturat" miscarii FLACARA ar putea sa inteleaga ce a insemnat Adrian Paunescu.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #13 : 05.Nov.2010, 09:11:39 p.m. »
Numai cine s-a "alaturat" miscarii FLACARA ar putea sa inteleaga ce a insemnat Adrian Paunescu.

As mai completa: numai cine nu a fost atunci acolo in acei ani nu poate sti ce a insemnat acest om pentru generatii intregi - printre care si a mea. Din pacate cei care vin in urma noastra stiu din ce in ce mai putine despre ce a fost inaintea lor, si din ce in ce mai mult isi dau cu parerea stiind din cce in ce mai putine despre subiect...
Dar probabil ca asa se invarte roata vietii.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline roberto

« Răspuns #14 : 05.Nov.2010, 09:17:46 p.m. »
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Pot afirma ca am crescut cu Cenaclul Flacara si desi nu ma pot declara "consumator" de poezie, am savurat deseori opera poetului.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 05.Nov.2010, 09:24:27 p.m. »
Dar probabil ca asa se invarte roata vietii.
Asa va fi mereu. Cei tineri se vor naste mai destepti decit au fost parintii lor. Prea putini isi vor da seama ce a fost si cum s-a trait inainte de a fi aparut ei pe lume.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Online sfichiu

« Răspuns #16 : 05.Nov.2010, 10:10:18 p.m. »
si eu unul regret mult moartea acestui mare om de cultura.....in anii tineretii cu cenaclul imi petreceam mult din timpul meu...nu regret nimic din acele vremuri legate de cenaclu care a fost o miscare culturala deosebita pt acea perioada....DUMNEZEU SA  TE ODIHNEASCA MAESTRE!
  • VITARA S ,Matiz

Offline sanduraveica

« Răspuns #17 : 05.Nov.2010, 11:11:15 p.m. »
      Imi aduc aminte de abonamentele obligatorii la scinteia tineretului, scinteia partidului si cind abia asteptam vinerea dimineata in drum spre servici stateam la coada sa cumparam stufoasa revista Flacara. O citeam de la prima la ultima pagina aceasta fiind total diferita fata de ziarele obligatorii. Sau, datorita cenaclului, mi-am cumparat o chitara cheoslovaca, o mai am si acum si invatam,si cintam impreuna cu baietii si fetele din bloc seara pe banca din fata scarii imbracati in blugi romanesti si adidasi de la pionierul. Poate ca odele inchinate puterii de atunci, erau un tribut platit pentru clipele noastre de libertate si speranta ca intr-o zi va fi mai bine.
  • Ignis

Offline Laurentiu

« Răspuns #18 : 05.Nov.2010, 11:18:13 p.m. »
 ...cintam impreuna cu baietii si fetele din bloc seara pe banca din fata scarii imbracati in blugi romanesti si adidasi de la pionierul.
Mi-ai adus aminte de blugii facuti la Pascani pt occident si cumparati cu ajutorul "pilelor" si a unor sume destul de mari pt vremurile alea. Cum mai trece timpul.
  • Suzuki SX4

Offline xim

« Răspuns #19 : 07.Nov.2010, 09:38:17 a.m. »
 @rexkroki "nu vreau sa polemizez pe acest subiect "  .
... apreciez si   :pardon: ... ai fost mai intelept ca mine

@sanduraveica " .... Poate ca odele inchinate puterii de atunci, erau un tribut platit pentru clipele noastre de libertate si speranta ca intr-o zi va fi mai bine.

...   cred ca ai punctat foarte bine  :clap:
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray