Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
:( cum sa o uit:(
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5
Mergi Jos
Autor
Subiect: :( cum sa o uit:( (Citit de 7234 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
cobra20
Hero Member
Mesaje postate: 1254
Gen:
Re: :( cum sa o uit:(
«
Răspuns #30 :
04.Nov.2010, 07:26:36 p.m. »
Perioada grea...dar va trece, tu vezeti de treaba si gata, aratai ca pot sa-ti traiesti viata si fara ea. Hai, cheer up....life's goes on
memorat
Something, somewhere went terribly wrong.
R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII Tel.:0749.405.130
Silfax
Hero Member
Mesaje postate: 1844
Gen:
«
Răspuns #31 :
04.Nov.2010, 09:50:25 p.m. »
... asculti dreapta , citesti stanga si faci ca tine. Un lucru este clar... femeile gasesc neatractivi barbatzii aflati in suferinta din dragoste pentru ele: nu uita asta.Ele considera lucrurile acestea slabiciuni si fug de cei ce le arboreaza in comportament.Poti in schimb sa incerci cate ceva de genul: schimba-ti look'ul, ia-ti o haina noua etc.... iar data viitoare cand va intalniti, incearca sa dai ignore, adica sa nu o privesti sub nici o forma.Eventual daca este in apropiere, arata si demonstreaza degajare chiar daca iti calci pe suflet. Si ia o postura care sa inspire siguranta de sine, nu arata ca suferi... repet ce am spus si anterior: daca vrei sa mai ai succes vre-o data cu ea, da-i ignore !
Iar vorbesc mult, dar abia ma abtin... poate cand se va inventa telepatia aplicata , voi putea fi mai eficient in sugestii
.
memorat
S-Cross Elegance benzina 4x2
Radu
Newbie
Mesaje postate: 12
Gen:
«
Răspuns #32 :
05.Nov.2010, 01:56:14 a.m. »
Keep walking, don't look back in anger!
Rareori conteaza!
memorat
johnny:)
Full Member
Mesaje postate: 118
Gen:
«
Răspuns #33 :
05.Nov.2010, 09:22:20 a.m. »
sunt destul de indiferent fata de ea,ignore are,...
dar nu o inteleg pe ea...sta cat sta..si din cand in cand ma trezesc cu cate un mesaj...sau apeluri de la ea in mijlocul noptii..
memorat
suzuki sx4 1.6 glx...4wd
carolin
Newbie
Mesaje postate: 27
Gen:
«
Răspuns #34 :
05.Nov.2010, 10:57:11 a.m. »
johnny asa cum suferi tu, probabil sufera si ea;totusi 2 ani jumate nu-i stergi asa repede si usor cu buretele.Daca a iesit cu un tip nu inseamna automat ca e amorezata de el si te-a uitat definitiv, dovada telefoanele si sms-urile de la ea.Probabil, inca, nu stie ce vrea si ce simte.
In perioada asta, dupa despartire trebuie sa-ti aloci timpul necesar tie pentru a te acomoda nu noul statut de single,de a te redescoperii (cum scriu astia prin revistele glossy
). Daca erai fata ti-as fi recomandat o cura sanatoasa de shopping, o vizita de o zi la un spa, o noua tunsare, o noapte de club doar cu fetele, etc. si normal cum ti-au mai spus si colegii forumisti , fara a-ti plange de mila in public.
Apoi cand te simti pregatit, iesi la vanatoare..
memorat
Full Member
Gen:
«
Răspuns #35 :
05.Nov.2010, 11:33:56 a.m. »
pai sa vedem:)) prin club..imi pierd 80% din nopti, tunsoare noua am:))) cumparaturi neah...my bine merc cu zuzu la o plimbare pe multe weekendu asta:D la mesaje si apeluri incerc sa nu ii raspund..dar totusi uneori uit..si raspund...ce sa fac:">
memorat
suzuki sx4 1.6 glx...4wd
BXXENL
Hero Member
Mesaje postate: 1982
Gen:
«
Răspuns #36 :
05.Nov.2010, 11:54:58 a.m. »
Eu zic sa iti vezi de viata ta, sa muncesti mult si sa ajungi cat mai repede unde ti-ai dorit. De multe ori femeile te tin in loc. Eu am patit asa, desi parea ca ma ajuta, ca ma sustine, etc, atata timp cat am fost cu ea nu am facut nimic pt mine, sau cu viata mea. Cum a disparut din peisaj, cum s-au ameliorat lucrurile. NU fara munca, evident, dar cu atata timp liber la dispozitie, am muncit mai mult, si incet incet au inceput sa vina: bani, masina, si altele (si fete evident)
Deci capul sus, vezi-ti de ale tale, viata ta e mai importanta decat a ei.
memorat
SX4 1.5
Alex
Radu
Newbie
Mesaje postate: 12
Gen:
«
Răspuns #37 :
05.Nov.2010, 03:31:40 p.m. »
Stii, voi fi destul de categoric dar ceea ce reprezinti tu pentru ea a fost pus la indoiala!E destul de greu de acceptat si ai deja un precedent! Cand va avea ocazia se va manifesta la fel fata de tine !
memorat
Full Member
Gen:
«
Răspuns #38 :
05.Nov.2010, 04:12:28 p.m. »
momentan...imi vad de viata mea....femeile vin si pleaca pana la urma..nu e un capat de lume...am o facultate de terminat..si niste parinti ce asteapta sa fie mandrii de copilul lor,Relatia asta chiar m-a tinut in loc,stateam si vorbeam pana noaptea tarziu cu ea,iar ziua dormeam la cursuri, si pentru asta am tras pana in rerestant :baston:e..
memorat
suzuki sx4 1.6 glx...4wd
Full Member
Gen:
«
Răspuns #39 :
05.Nov.2010, 10:17:46 p.m. »
cred k asta se potriveste cel mai bine:D my rolemodel rightnow..
memorat
suzuki sx4 1.6 glx...4wd
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5
Mergi Sus