so ... am deja o saptamana si 2 zile de cand sunt in Botosani dar nu am apucat sa scriu nimic

Ce sa zic .. orasul imi place, e micut, primitor (chiar si la magazin ti se vorbeste frumos), preturi destul de mici. Am luat-o la picior in fiecare seara si am vazut destul de mult din oras

Eu sunt cazat la un Hotel foarte dragut Maria si prin fata hotelului este un pietonal foarte simpatic... iti da impresia de un mic orasel din occident. Pe aici se plimba lumea indiferent de ora .. lume relaxata, fara nervi ..
Intr-o seara am dat de centrul vechi care este parasit si m-am simtit foarte dubios prin el mai ales ca la un moment am ajuns sa fiu inconjurat de tigani (intre mine si tigani exista o mare dragoste) ... anyway sarind peste acest mic incident oamenii de aici par foarte ok.
De vizitat am fost la Ipotest la Eminescu ... nu am gasit nicio "gazda" sau ghid ceva .. ma rog am intrat m-am plimbat pe acolo, am facut 2-3 poze ... pitoresc asa si am plecat in cautarea lacului .. la o bifurcatie am intrat pe un drum de padure mlastinos (evident aveam sa aflu ca este drumul gresit) ... m-am riscat sa inaintez prin namol pana cand masina s-a oprit si nu am mai putut continua .. (am dat cu spatele, fata etc.. am iesit pana la urma

)
Duminica am facut o mini excursie Suceava - Gura Humorului - Voronet - o partie de ski (foarte dichisita

.. parca partia soimu or something).
(pana sa ajung in Suceava credeam ca drumurile din Botosani sunt proaste ...)In Suceava la primul sens giratoriu am prins semaforul pe rosu .. astept eu ce astept si se face galben intermitent

am zis ca s-a stricat asta e .. .astept sa treaca pietoni, caini, carute, masini, etc .. pana mi-am adus aminte ca oricum am nr. de B ... so m-am bagat mai cu tupeu ... la 500 de m alt sens giratoriu alt semafor .. tot rosu ... asteptam culoarea verde .. care nu a venit, s-a facut iar galben intermitent .. deci eu nu am inteles semafoarele astea

. Am cautat cetatea .. la modul ca am vazut un indicator inainte 3.5 km inainte si zic ok merg ... am mers mai mult de 5 km si nimic... am intors ca m-am gandit ca poate am ratat eu un semn ceva .. dar tot nu am gasit. IN SCHIMB semn cu MALL este din Botosani pana in suceava la fiecare intersectie ....
La Gura Humorului m-a impresionat mai mult satul decat manastirea (dupa ce am vazut Barsana ... primavara nu cred ca ma mai poate impresiona alta manastire). M-am plimbat prin sat in compania unor caini si ar unor sateni care ma tot intrebau ce fac (..au vazut aparatul foto). O sa pun poze pentru mai multe detalii pentru ca am ramas impresionat de casele, gardurile, portile .. pana si cismelele colorate.
La Voronet nu am stat prea mult ... nu stiu de ce dar nici aici nu am fost impresionat de nimic....
M-am intors am oprit la un restaurant oaches si am mancat tot felul de chestii specifice zonei

... acest oras are asa un aer aparte nu stiu cum sa zic
In concluzie eu ma asteptam la un oras mai "parasit" si cu o medie de varsta mai inaintata ... dar am avut surpriza sa vad ca nu este asa !
...se pare ca doar prin Muntenia nu-mi place nimic ? 
O sa revin cu poze si cu un raport final !