Autor Subiect: Delegatie la Botosani  (Citit de 3906 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: Delegatie la Botosani
« Răspuns #10 : 20.Oct.2010, 07:09:25 p.m. »
in jud botosani ai asa:

- casa n iorga
- ipotesti - casa M. Eminescu
- liveni - G Enescu

pe scurt, in plus, daca ai si timp liber baga un telefon si ne intalnim la o bere (vin, de fapt)

spor
p.s. sa nu te apuci sa te aventurezi pe drumurile judetului fara sa ma intrebi! sunt cateva capcane!
« Ultima Modificare: 20.Oct.2010, 07:14:03 p.m. de Batranul »
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 20.Oct.2010, 07:41:17 p.m. »
multumesc @all .. o sa-mi fac timp sa ma uit pe link-uri si va anunt ce intentionez macar sa fac .. vedem daca reusesc

@Batranul pai imi fac timp cu siguranta :) cat despre aventurat asta e farmecul dar daca zici ca e asa periculos vorbesc cu tine  :angel:

(daca ai nevoie de ceva din bucuresti sa ma anunti)

Offline Batranul

« Răspuns #12 : 24.Oct.2010, 10:54:13 p.m. »
nu te inhama la ce nu poti duce
:D

cand incepe delegatia?
www.scoaladepaine.ro

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #13 : 25.Oct.2010, 10:38:09 a.m. »
Cred ca saptama viitoare, te anunt :)

Offline John16

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Fiat Sedici 4X4 Dynamic
« Răspuns #14 : 29.Oct.2010, 10:06:08 p.m. »
a fost un coleg pe acolo la inceputul verii si urcarea de la chiril la pietrele doamnei a facut-o cu un chevrolet aveo... mai greu da' s-a descurcat.
coborirea spre cimpulung era in lucru... fonduri europene etc... nu stiu daca au terminat-o...

Eu am facut drumul asta, asta vara, cica in luna de miere, si era sa-mi las masina pe acolo :((

Intradevar drumul e superb in cea mai mare parte si probabil ca poate fi facuta cam cu orice masina cu garda cat de cat, insa pana la o intersectie unde drumul se desparte in doua, unul din trasee cel din stanga fiind in constructie(de cel din dreapta nu stiu ce sa zic ca nu am fost pe acolo). Faza tare e ca in intersectia aia e un panou mare care spune ca urmeaza un drum in constructie, dar nu spune care din ele e, si e si pus ca draku astfel incat sa nu-ti dai seama.

Deci eu am luat-o pe drumul din stanga, si dupa cativa kilometri am dat de portiunea in constructie... un adevart chin. Desi era vara acolo era o mocirla imensa, si sleauri facute de masini de mare tonaj, astfel ca daca intrai in vre-unul din alea riscai sa ramai cu masina pe burta. La un moment dat bineinteles ca s-a produs inevitabilul si m-am proptit cu masina intr-un sant plin cu apa. Eu eram pentru prima data in viata mea pe un astfel de drum si habar n-aveam ce sa fac. Am incercat sa dau in spate dar una din roti nu avea aderenta si deci toate celelalte nu faceau nimic. Am forjat saraca masina de a iesit fum din ambreiaj(pe care a trebuit sa-l schimb 2000 de km mai tarziu pentru ca a cedat, lucru care m-a usurat de vreo 2000 de lei) si mi-a mirosit ca naiba cateva zile. Norocul meu a fost ca erau destui muncitori pe acolo care m-au impins si asa am reusit sa ies, si am mai mers cale de vre-un kilometru in aceleasi conditii mizere pana sa ajung la loc uscat.

In concluzie si acum ma minunez cat de prost am fost, dar tare as mai vrea sa mai ajung pe acolo pentru ca peisajele si drumul in sine chiar merita(desi dupa asfaltare cred ca o sa-si mai piarda din farmec). Daca vreti cateva poze le puteti vedea aici: http://picasaweb.google.com/lichi.diana.ioan/PozeLunaDeMiere1#5505619118857648754... am si filmulete dar nu am apucat sa le pun pe nicaieri. Evident nu am poze de unde am ramas impotmolit ca numai de aia nu-mi ardea.

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #15 : 08.Feb.2011, 05:29:48 p.m. »
so ... am deja o saptamana si 2 zile de cand sunt in Botosani dar nu am apucat sa scriu nimic :)

Ce sa zic .. orasul imi place, e micut, primitor (chiar si la magazin ti se vorbeste frumos), preturi destul de mici. Am luat-o la picior in fiecare seara si am vazut destul de mult din oras :)

Eu sunt cazat la un Hotel foarte dragut Maria si prin fata hotelului este un pietonal foarte simpatic... iti da impresia de un mic orasel din occident. Pe aici se plimba lumea indiferent de ora .. lume relaxata, fara nervi ..

Intr-o seara am dat de centrul vechi care este parasit si m-am simtit foarte dubios prin el mai ales ca la un moment am ajuns sa fiu inconjurat de tigani (intre mine si tigani exista o mare dragoste) ... anyway sarind peste acest mic incident oamenii de aici par foarte ok.

De vizitat am fost la Ipotest la Eminescu ... nu am gasit nicio "gazda" sau ghid ceva .. ma rog am intrat m-am plimbat pe acolo, am facut 2-3 poze ... pitoresc asa si am plecat in cautarea lacului .. la o bifurcatie am intrat pe un drum de padure mlastinos (evident aveam sa aflu ca este drumul gresit) ... m-am riscat sa inaintez prin namol pana cand masina s-a oprit si nu am mai putut continua .. (am dat cu spatele, fata etc.. am iesit pana la urma :P)

Duminica am facut o mini excursie Suceava - Gura Humorului - Voronet - o partie de ski (foarte dichisita :P .. parca partia soimu or something).
(pana sa ajung in Suceava credeam ca drumurile din Botosani sunt proaste ...)In Suceava la primul sens giratoriu am prins semaforul pe rosu .. astept eu ce astept si se face galben intermitent  :dknw: am zis ca s-a stricat asta e .. .astept sa treaca pietoni, caini, carute, masini, etc .. pana mi-am adus aminte ca oricum am nr. de B ... so m-am bagat mai cu tupeu ... la 500 de m alt sens giratoriu alt semafor .. tot rosu ... asteptam culoarea verde .. care nu a venit, s-a facut iar galben intermitent .. deci eu nu am inteles semafoarele astea :D. Am cautat cetatea .. la modul ca am vazut un indicator inainte 3.5 km inainte si zic ok merg ... am mers mai mult de 5 km si nimic... am intors ca m-am gandit ca poate am ratat eu un semn ceva .. dar tot nu am gasit. IN SCHIMB semn cu MALL este din Botosani pana in suceava la fiecare intersectie ....

La Gura Humorului m-a impresionat mai mult satul decat manastirea (dupa ce am vazut Barsana ... primavara nu cred ca ma mai poate impresiona alta manastire). M-am plimbat prin sat in compania unor caini si ar unor sateni care ma tot intrebau ce fac (..au vazut aparatul foto). O sa pun poze pentru mai multe detalii pentru ca am ramas impresionat de casele, gardurile, portile .. pana si cismelele colorate.

La Voronet nu am stat prea mult ... nu stiu de ce dar nici aici nu am fost impresionat de nimic....

M-am intors am oprit la un restaurant oaches si am mancat tot felul de chestii specifice zonei :D

... acest oras are asa un aer aparte nu stiu cum sa zic :D

In concluzie eu ma asteptam la un oras mai "parasit" si cu o medie de varsta mai inaintata ... dar am avut surpriza sa vad ca nu este asa !

...se pare ca doar prin Muntenia nu-mi place nimic ?  :dknw:

O sa revin cu poze si cu un raport final ! :D

Offline Batranul

« Răspuns #16 : 08.Feb.2011, 09:40:40 p.m. »
Sa vezi vara cum se umple pietonalul de 'tineret'  :D

Daca mai esti pe ici (BT), da semn sa ne vedem.
www.scoaladepaine.ro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 08.Feb.2011, 10:21:47 p.m. »
@whizzy
daca tot ai ajuns pana la Botosani poti sa dai o fuga pana in cel mai nordic punct al tarii, la Radauti Prut.

Eu am fost acolo si peisajul e chiar frumos pe acolo pe la Saveni, curge Jijia etc.  :)

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #18 : 09.Feb.2011, 12:31:45 p.m. »
@rexk - am vrut sa merg dar nu am avut cand .. si nu cred ca mai pot ajunge .. sa vedem. Oricum am inteles ca o sa mai vin pe aici :)

@batranul - pai mai stau ceva poate ne vedem la o bere seara asa :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 12.Feb.2011, 06:25:06 p.m. »
Cum a fost intalnirea spontana de Vineri seara? :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!