@hugbear ... rizi tu, rizi Harap Alb ... da' inca am in balcon o antena Yagi cu 6 elemente pt. FM CCIR facuta prin AD 1988 ... n-am montat-o pe bloc la vremea respectiva - n-a prea fost de acord administratorul ... zicea ca se strica acoperisu' ... desi eu i-am spus ca o pot prinde de atic ...
@bogdanb - sa fie sanatosi

Eu nu prea ascult radio ... mai ascultam niste posturi locale prin anii '90 ... imi aduc aminte ca era o emisiune cu muzica la cerere (evident rock) ... ceruse cineva o piesa de pe
Sabbath Bloody Sabbath si se pare ca lipsea din colectia studioului respectiv asa ca
nenea prezentatorul a facut apel la ascultatori ... Eu aveam un vinyl rusesc cu albumul respectiv asa ca la emisiunea urmatoare m-am prezentat cu discul ... am fost invitat in cabina de emisie si am spus citeva cuvinte in direct ... Si pentru ca topicul este despre muzica in masina ... continuarea a fost ca dupa emisiune (care s-a terminat la ora 24) lam dus acasa pe Victor iar pe drum am ascultat
ZZ Top - Gimme All Your Lovin' ... ca asa il rugasem pe nea DJ-ul care a ramas de serviciu toata noaptea ...
In batrinul R5 la vremea aia singura sursa de muzica era un radio mono (montat OEM pe Ford Sierra si cumparat cu vreo 10 DM) ... n-avea RDS si cum pevremea aia cu exceptia Radio Romania Tineret (ex. programul III) nu cred ca mai era vreun post radio FM cu acoperire nationala ... tin minte la ca primul drum spre Dr. Tr. Severin l-am pus sa caute singur postu' si in munti evident ca nu avea ce sa prinda apoi dupa ce am trecut de Orsova, pe malu' Dunarii am fost uimit de cite posturi sirbesti prindea.