Autor Subiect: Muzica in masina...  (Citit de 376484 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Muzica in masina...
« Răspuns #830 : 29.Oct.2010, 10:05:39 p.m. »
se prinde si in Galati, Braila, Suceava, Targu-Mures si alte cateva zone de mare exceptie  :good:

Scrie undeva la ei pe site unde si pe ce frecvente se receptioneaza ... ca eu n-am gasit   :-((
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

« Răspuns #831 : 29.Oct.2010, 10:19:53 p.m. »
http://www.rockfm.ro/contact/

Hover your mouse over each "zona de mare exceptie" :D
« Ultima Modificare: 29.Oct.2010, 10:23:43 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #832 : 29.Oct.2010, 11:09:59 p.m. »
Nu e chiar muzica in masina, dar mi s-a parut senzational cum o melodie inspirata si un artist adevarat se aud la fel din 1957 pana in 2007...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #833 : 29.Oct.2010, 11:11:20 p.m. »
Hover your mouse over each "zona de mare exceptie" :D

... se pare ca zona in care stau eu nu e "de mare exceptie"  :-((

Offline hugbear

« Răspuns #834 : 29.Oct.2010, 11:18:29 p.m. »
Mai stii cum prindeam cand eram mici rusii/bulgarii/sarbii/etc? E timpul sa-ti pui antena pe bloc! Pe de alta parte, cred ca un Yagi cu 9 elemente pe SX4 ti-ar afecta Cx-ul destul de mult...  :-))

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #835 : 29.Oct.2010, 11:33:13 p.m. »
... se pare ca zona in care stau eu nu e "de mare exceptie"  :-((

Or fi facut si eu un sondaj, probabil la Timisoara sunt mai putini "roacheri" decat la Suceava  :D
Desi din cati am cunoscut eu, as fi mers mai degraba pe Timisoara si Oradea decat pe Braila si Constanta.
Dar probabil ca nu asta conteaza ci cine plateste mai bine reclama :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #836 : 29.Oct.2010, 11:40:09 p.m. »
@hugbear ... rizi tu, rizi Harap Alb ... da' inca am in balcon o antena Yagi cu 6 elemente pt. FM CCIR facuta prin AD 1988 ... n-am montat-o pe bloc la vremea respectiva - n-a prea fost de acord administratorul ... zicea ca se strica acoperisu' ... desi eu i-am spus ca o pot prinde de atic ...

@bogdanb - sa fie sanatosi  ;)

Eu nu prea ascult radio ... mai ascultam niste posturi locale prin anii '90 ... imi aduc aminte ca era o emisiune cu muzica la cerere (evident rock) ... ceruse cineva o piesa de pe Sabbath Bloody Sabbath si se pare ca lipsea din colectia studioului respectiv asa ca nenea prezentatorul a facut apel  la ascultatori ... Eu aveam un vinyl rusesc cu albumul respectiv asa ca la emisiunea urmatoare m-am prezentat cu discul ... am fost invitat in cabina de emisie si am spus citeva cuvinte in direct ... Si pentru ca topicul este despre muzica in masina ... continuarea a fost ca dupa emisiune (care s-a terminat la ora 24) lam dus acasa pe Victor iar pe drum am ascultat ZZ Top - Gimme All Your Lovin' ... ca asa il rugasem pe nea DJ-ul care a ramas de serviciu toata noaptea ...
In batrinul R5 la vremea aia singura sursa de muzica era un radio mono (montat OEM pe Ford Sierra si cumparat cu vreo 10 DM) ... n-avea RDS si cum pevremea aia cu exceptia Radio Romania Tineret (ex. programul III) nu cred ca mai era vreun post radio FM cu acoperire nationala ... tin minte la ca primul drum spre Dr. Tr. Severin l-am pus sa caute singur postu' si in munti evident ca nu avea ce sa prinda apoi dupa ce am trecut de Orsova, pe malu' Dunarii am fost uimit de cite posturi sirbesti prindea.
« Ultima Modificare: 30.Oct.2010, 12:02:17 a.m. de adrian_r5 »

Offline hugbear

« Răspuns #837 : 29.Oct.2010, 11:51:28 p.m. »
@bogdanb: astia-s ca service-urile Suzuki, da' pe invers! Probabil compenseaza... (funny fact: acum fo' 3 minute un jingle pe Rock FM zicea: "If sex is a pain in the ass.... you're doing it WRONG!")
@adrian_r5: pai vezi, un pic de DIY si gata! un servo cu joystick face minuni la calitatea semnalului in miscare!!!

Mai in serios, probabil se vor extinde si in Vest in curand, daca banda e aglomerata probabil se chinuie sa gaseasca o frecventa libera. Alternativ, poti sa-i asculti pe net daca ai net mobil...

Offline adrian_r5

« Răspuns #838 : 30.Oct.2010, 12:09:06 a.m. »
poti sa-i asculti pe net daca ai net mobil...

N-am net mobil (adica de fapt am un modem de la Vodafone ... il mai folosesc la laptop) ... si in masina nu ascult radio (cu mici exceptii, cum a fost in Franta cind am vrut sa aud si eu un radio de-al lor ... da' dupa 2' m-am plictisit si am bagat la loc CD-ul cu Judas Priest)
Da' daca tot am aflat ... o sa sa-l ascult pe acest RockFM ocazional pe la locu' de munca  :yeah:

Offline hugbear

« Răspuns #839 : 30.Oct.2010, 12:14:39 a.m. »
Nah, ce sa zic, is simpatici ca mai asculti muzica buna direct din radio (o chestie iesita din comun in zilele noastre), da' le cam repeta... Putina variatie n-ar strica (asta ca sa nu-mi uit naravul, mai ales ca si ei sunt neam de "Carcotasi").