Autor Subiect: Pe cine ati mai vazut in trafic?  (Citit de 201632 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Pe cine ati mai vazut in trafic?
« Răspuns #1830 : 07.Iul.2017, 09:23:45 a.m. »
Am mai spus asta, pe la jumatatea lui 2015 cam toate Vitarele se flash-uiau, mai-mai ca trageam pe dreapta sa si socializam putin. Intre timp, cel putin in Bucuresti, s-au inmultit foarte tare si de multe ori mi-am primit priviri ciudate ca raspuns la salutul din faruri. Am renuntat sa mai salut dar raspund cu placere daca sunt salutat  :D

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Meltdown

« Răspuns #1831 : 07.Iul.2017, 09:33:08 a.m. »
Un sticker pe parbriz la oglindă ar rezolva problema asta. :-D

Nimic complex.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline AT

« Răspuns #1832 : 07.Iul.2017, 09:35:38 a.m. »
Si eu am constatat la anumite intersectari cu alte Vitare care veneau din sens opus ca nu prea mai exista interes de salut in spiritul descris aici pe forum. Probabil nu toti sunt membrii ai forumului sau nu au intrat niciodata pe forum sa afle si sa inteleaga acest gen de salut fiind posibil sa interpreteze in cu totul alt mod un eventual flash primit din partea unui membru Suzuki-Club.ro   :)   Pe de alta parte odata cu inmultirea masiva a New Vitarelor este firesc ca aceasta actiune de salut sa se disipe.  Poate doar cei mai pasionati vor mentine aceasta traditie :)

@Meltdown, foarte frumos stikerul.  Simplu, decent si eficient :)
  Unde a fost confectionat? Ne poti comunica sursa/producatorul?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline jupanul1

« Răspuns #1833 : 07.Iul.2017, 10:51:34 a.m. »
Fără supărare, singurele momente când ”salut” pe cineva în trafic sunt alea în care vreau să-l avertizez că urmează un radar. În rest... mi se pare inutil. Mă hazardez să estimez că maxim 20% din proprietarii de Vitara din București știu de comunitatea suzuki-club.ro. Șansa să ”mă salut” cu un membru de club e...

Plus că dacă sunt duamne la volan.. se mai și interpretează.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ...

« Răspuns #1834 : 07.Iul.2017, 10:56:04 a.m. »
Eu ridic 4 degete ale mainii stangi aflate pe volan, in semn de salut, aproape fiecarui Suzuki venit din fata. Mai discret, asa. Si n-am fost salutat de nimeni. Dar nu-i nimic, asta e.

Offline Meltdown

« Răspuns #1835 : 07.Iul.2017, 11:08:12 a.m. »

@Meltdown, foarte frumos stikerul.  Simplu, decent si eficient :)
  Unde a fost confectionat? Ne poti comunica sursa/producatorul?

Salut,

L-am făcut la color Tuning.
Vroia să îmi ceară 15 lei pe el dar s-a răzgândit. L-a dat gratuit deoarece am colantat mașina la ei.

În principiu știu că aș găsi și mai ieftine.

Când eram la club astra-h le făcea un băiat cu 3 la 10 lei. O dimensiune mai mică ce-i drept. Are și un site personalizamcadouri.ro
Vorbiți cu Marius Predoi. E pe la muncii cred.

Materialul este cel mai banal folosit pentru astfel de stickere. Nu știu cum se numește. Îl taie la plotter.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1836 : 07.Iul.2017, 12:12:07 p.m. »
Salut, pune si un numar de contact al producatorului, nu cred ca se considera reclama, avand in vedere ca e penurie de stickere pe forum 😀.
Eventual sa fie si o macheta agreata de admin si membri.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Meltdown

« Răspuns #1837 : 07.Iul.2017, 12:17:41 p.m. »
Salut,

Uite aici nr de contact.
0767117728

Aici este fisierul vectorial cu ce am pus pe masina.
http://www.suzuki-club.ro/forum/sticker.cdr

Ii ziceti sa il faca numai cu alb.

Daca face mai multe cred ca va face oferta.

Se aplica pe geamul curat si se freaca cu o carte de credit pana se lipeste ca-lumea. Apoi se ia ultima folie.

Vorbiti direct aici cu el pe FB.

https://www.facebook.com/personalizamcadouri.ro/?fref=ts

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline ...

« Răspuns #1838 : 07.Iul.2017, 05:08:37 p.m. »
Vazuta acum in Brasov, cu numere rosii de PH. Poate e membru SCR. Salutari pe aceasta cale.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #1839 : 08.Iul.2017, 07:02:48 a.m. »
Sunt perfect de acord cu jupanul1, sunt deja multe vitare vandute si nu cred ca sunt in club foarte multi.
Eu am biroul pe la Piata Constitutiei iar prin parcare sunt minim 7 vitare, din care 3 turcuaz, sx4 clasic( unu rosu si altul argintiu), swifturi, ignis clasic etc.
Iar din ce-am vazut majoritatea sunt conduse de doamne si ma indoiesc ca e vreuna membra a forumului
Primul vitara pe care l-am vazut in Bucuresti, in 2015 cand a aparut, era parcat in fata la CNA si e turcoaz.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp