Autor Subiect: SA NE ADUCEM AMINTE!!!!!!!  (Citit de 159496 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: SA NE ADUCEM AMINTE!!!!!!!
« Răspuns #770 : 28.Dec.2020, 06:06:37 p.m. »
L-au facut si color, în speranta ca poporul nu va mai vedea doar negru în fata ochilor.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #771 : 28.Dec.2020, 06:17:57 p.m. »
Eu il am pe asta:

Offline remarque

« Răspuns #772 : 28.Dec.2020, 06:18:09 p.m. »
Sursa e asta: https://arheo2tv.wordpress.com/2014/12/21/1989-scanteia-vineri-22-decembrie-1989/
Când repeți obsedant aceleași sintagme/mantre în media riști să devină realitate.   
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline shpeedy

« Răspuns #773 : 28.Dec.2020, 08:39:07 p.m. »
Deci a fost un one-off / un caz singular respectivul program TVR...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline remarque

« Răspuns #774 : 28.Dec.2020, 08:53:58 p.m. »
Posibil.
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...

Offline remarque

« Răspuns #775 : 30.Dec.2020, 07:18:53 a.m. »
Ca să revin la ideile din primele postări ale acestui topic.

Înainte de 1989 nu fumam Gitanes, le-am încercat ulterior, ci țigări cubaneze Ligeros și Popular. Arătau atât de inofensiv la exterior ... Cea mai proastă poantă pe care o puteai face prin facultate era să dai unei colege o astfel de țigară, după primul fum îi ieșeau ochii din cap, erau niște țigări extrem de tari, mai tari decât orice altceva am fumat vreodată. Acum mă limitez la câte un tutun de pipă Latakia, procurat destul de greu și ăla de o tărie ieșită din comun.

Bănui că nu știți istoria tutunului Latakia, se cultivă în special în provincia siriană Latakia, sau în Creta, ultimul e mai tare și cu frunze mai mărunte. Un țăran turc și-a făcut rost de tutun Latakia și și-a umplut podul. Peste iarnă s-a încălzit cu foc făcut în mijlocul casei cu o singură încăpere fără tavan etanș și a afumat cu acel fum din foioase tutunul din pod. Ce a ieșit a fost atât de deosebit încât s-a numit tutun Latakia.

Uneori nu fumez luni de zile, alteori maxim odată pe săptămână. Bănui că în zilele de azi nu e tocmai cușer să declari că fumezi, chiar ocazional, tocmai de aia o fac.
« Ultima Modificare: 30.Dec.2020, 07:31:57 a.m. de remarque »

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #776 : 30.Dec.2020, 09:01:15 a.m. »
Mai erau si H.Upmann. Aveau hartia dulce, se zicea ca e facuta din trestie de zahar. Si da, tari! Daca trageai mai hotarat, obisnuit cu Carpati sau Bucegi, aveai senzatia ca ti-a intrat o lama pe gat. Nu stiu cum faceau gagicile, in liceu eram doar baieti, cum se fuma in pauze prin toalete a venit un coleg in viteza, da si mi-e un fum si a tras de la mine din mana, hotarat! L-am vazut cum se face verde, ii lacrimau ochii si nu mai avea voce! :D Ca o comparatie, individul a reusit sa fumeze un Carpati, mai scuturat, din 3 fumuri.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #777 : 30.Dec.2020, 09:15:11 a.m. »
Mai erau si H.Upmann. Aveau hartia dulce, se zicea ca e facuta din trestie de zahar. Si da, tari! Daca trageai mai hotarat, obisnuit cu Carpati sau Bucegi, aveai senzatia ca ti-a intrat o lama pe gat. Nu stiu cum faceau gagicile, in liceu eram doar baieti, cum se fuma in pauze prin toalete a venit un coleg in viteza, da si mi-e un fum si a tras de la mine din mana, hotarat! L-am vazut cum se face verde, ii lacrimau ochii si nu mai avea voce! :D Ca o comparatie, individul a reusit sa fumeze un Carpati, mai scuturat, din 3 fumuri.
Aaa, Herbert Upmann, Ligeros si nu uita de Montecristo(tot 25 de lei pachetul). Era si H.Upmann cu filtru dar fara filtru, era ce trebuie. Ei chiar foloseau hartia din trestie de zahar, de aia era dulce si erau cu tutun negru, de unde si senzatia de lama/pumn in gat. Le gaseam de cumparat in gara la trenul international.
Mai am un pachet de Carpati fara, din ultima editie, nedesfacut. :)

Offline remarque

« Răspuns #778 : 30.Dec.2020, 10:06:28 a.m. »
Eu am dat acu' vreun an de un pachet de Carpați fără filtru desfăcut, ținut printre niște haine vechi de schi pe post de protecție contra moliilor. N-a avut viață lungă. Și nu era deloc rău.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #779 : 30.Dec.2020, 10:22:05 a.m. »
Eu nu sunt fumător, deși pufai dintr-o pipă de cateva ori pe an, la ocazii.

Mi-aduc aminte insa din adolescență ca am "testat" cu niste prieteni niste tigari rusești numite popular "papiroase".

Zona de tutun era scurta, fiind prevăzute cu un mustiuc de carton, prin care trăgeai fumul tare in plămâni.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice