Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO > Stiri

AutoforumTV - emisiunea TA Auto

<< < (2/12) > >>

cristyyy2003:

--- Citat din: lucianer din 20.Aug.2010, 03:01:53 p.m. ---Astept si eu sa vad 10 cuvinte despre Terios intro revista(macar) auto, romaneasca!  :D

--- Terminare citat ---

Cred ca mai ai de asteptat....pana cand o sa se intample ce iti doresti pentru ca....nu are piata in Romania...cel putin nu acum.

rexkrokiDAU:
nici Infiniti G37 nu e un recordmen la vanzari, da macar acolo exista buget de marketing...   ;)

cristyyy2003:
Adevarat.....Poate daca cineva cu bani, un dealer existent deja, se gandeste sa importe Terios in Romania vom avea si emisiuni cu si despre Terios. Pana atunci tre sa te multumesti cu ce a facut Top Gear cu el  B-)

Sambata asta?

Autoforum:
Pentru lucianer si pentru toti fanii Terios: o sa intre aceasta masina (cu prezentare sau test) in Autoforum atunci cand o sa existe unul la test (la importator) sau macar atunci cand vom primi ceva imagini video de la producator. *

Pentru rexkrokiDAU: comentariile - fie ele puerile sau nu - nu au nici o legatura cu faptul ca Terios nu a aparut sau nu va aparea in Autoforum. Te-as ruga sa-mi explici (in PM - ca sa nu poluam topicul cu offtopicuri) de ce consideri ca sunt puerile si ce crezi ca ar trebui imbunatatit la emisiune. Iti multumesc de pe acum.

Sumarul emisiunii de sambata aceasta nu e inca definitivat. Dati-mi voie sa il anunt maine.

* Acum am vb cu cristyyy2003, am primit invitatia la intalnirea voastra de la Sghisoara, asa ca le reclam prezenta acolo proprietarilor de Teiros, ca sa apara si Terios intr-o emisiune din Romania!

Leutz:
@Lucianer ... ai imbulinat-o  :D daca apari p-acolo ... Te vedem in direct !!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă