Autor Subiect: R.I.P Madalina Manole - Fata cu parul de aur :(  (Citit de 6411 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: R.I.P Madalina Manole - Fata cu parul de aur :(
« Răspuns #20 : 15.Iul.2010, 12:50:25 a.m. »
       Nu stiu Laurentiu,si imi cer scuze fata de toti :pardon: dar stiu o vorba:cind DUMNEZEU vrea sa te piarda atunci iti ia mintile si tot EL iti da VIATA si tot EL o ia. :pardon:
  • Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #21 : 15.Iul.2010, 07:57:02 a.m. »
    cind DUMNEZEU vrea sa te piarda atunci iti ia mintile* si tot EL iti da VIATA si tot EL o ia**. :pardon:

Eu cu asta nu sunt de acord. Daca ai un gandac pe creier - se cheama boala psihica*. In situatia asta, cu siguranta nu D-zeu i-a luat viata!**

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #22 : 15.Iul.2010, 08:09:07 a.m. »
Nici eu nu sunt de acord.  Asta tine de liberul arbitru si  decizia a fost a ei si numai a ei. Dumnezeu nu are nici un amestec aici
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline Laurentiu

« Răspuns #23 : 15.Iul.2010, 08:28:02 a.m. »
...se cheama boala psihica...
Cam asta inclin si eu sa cred dar, nu trebuie sa judecam actiunile unui om daca nu-l cunoastem destul de bine (cu bune si rele).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sanduraveica

« Răspuns #24 : 15.Iul.2010, 09:14:27 a.m. »
       M-am exprimat gresit si imi cer scuze daca complectez acum, am vrut sa spun ca indiferent de situatie nu ai dreptul sa-ti iei singur viata dar in situatia ei si al altora numai D-zeu stie ce a fost in mintea ei.
  • Ignis

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #25 : 16.Iul.2010, 09:02:41 a.m. »
Un articol foarte bun care pe mine m-a miscat:
Moartea fetei cu părul de foc, agentul ideal de vânzări
Posted by Alecu Racoviceanu in Editoriale on iulie 15th, 2010 | 2 Comments

Doamne, ce val de vorbe goale a reuşit Mădălina Manole să arunce asupra noastră! Am auzit a nu ştiu câta oară placa tocită a românilor ingraţi care nu ştiu să-şi preţuiască artiştii decât după moartea lor sau dezvăluiri ale apropiaţilor despre durerea artistei că nu i se difuzau piesele de pe noul album. Dar care nou album? Sigur, azi aproape toţi ştim că se cheamă “O 9 Mădălina Manole”, dar, spuneţi cu mâna pe inimă,  când ea trăia, ştiaţi asta? Garantez că răspunsul majorităţii va fi că nu. Am fost la un magazin şi l-am cumpărat, l-am găsit uşor şi, vă spun sincer, avea puţin praf pe el. Am vrut să văd de ce până şi eu, pasionat colecţionar de muzică, nu am aflat de această compilaţie de 12 piese şi am dat o căutare pe internet. Am aflat ceva senzaţional despre dispăruta Fată cu părul de foc, dar şi despre mine, despre voi, despre noi… Albumul despre care se vorbeşte chiar şi acum pe ambele televiziuni de ştiri a apărut de mult, încă din 19 februarie. Adică peste 5 zile se împlinesc 5 luni! În vreo două ziare şi pe încă vreo două site-uri de specialitate am găsit câte o ştire scurtă ce anunţa lansarea. Nici una din ştiri nu avea “touch-ul” ziaristului, ci prelua cuvânt cu cuvânt un comunicat ce zace şi acum pe site-ul MediaPro, casa ce a produs albumul. Pe 12 mai s-a organizat şi o petrecere la un club bucureştean, ce ar fi trebuit să celebreze lansarea. Abia după moartea ei am aflat că s-au anulat concerte din cauza unei presupuse stări rele de sănătate. Mi-am pus următoarea întrebare de om care ştie câte ceva despre campanii de presă: MediaPro, cea mai mare maşinărie de impus ştiri din România, nu a reuşit să mă facă să aflu că Mădălina Manole s-a relansat? Nu au picurat ei această informaţie direct în creierele noastre, cum reuşesc atunci când Loredana sau Ştefan Bănică jr traversează strada? Dacă au vrut şi nu au reuşit, acest efort al lor nu a lăsat “urme” pe internet, dacă nu au încercat cu toate forţele să promoveze 9-a Mădălină, mă întreb ce argumente au avut pentru această decizie, evident managerială. Răspunsul nu e românesc, aşa cum se încăpăţânează unii să ne tăvălim în rahat, ci e general uman. Publicul este cea mai mare curvă din lume. Iubim artiştii, dar nu le-o arătăm decât dacă ne prind în toane bune. Asta nu înseamnă că vrem să-i omorâm! Îi ţinem minte, dar nu le punem flori la poartă. Dacă ne place alt artist, pe loc ne dăruim noii “iubiri” şi nu ne pasă dacă cel trecut pe locul al doilea suferă. Şi încă un lucru: nu ne vom schimba nici după lecţia Mădălinei, aşa cum nu am făcut-o, de exemplu, când i-am găsit morţi, singuri în casele lor, pe Gică Petrescu sau pe Jean Constantin! În definitiv, americanii nu s-au schimbat după ce l-au redescoperit pe uitatul Michael Jackson abia după moartea sa. Asta e… Un lucru am înţeles, totuşi, din ce s-a întâmplat. M-am dus şi am cumpărat albumul şi l-am ascultat. Şi mi-a plăcut. Fata cu părul de foc a reuşit să se relanseze murind, atât de inexplicabil, pentru gospodinele care trăiesc pentru copii şi pentru soţ! A fost cel mai bun agent de vânzări pentru propria remodelare, mai puternică decât orice maşinărie de produs ştiri. Şi a mai reuşit ceva, e atât de frumoasă şi distinsă pe copertă şi aşa va rămâne în amintirea noastră. A oprit timpul când a vrut ea şi asta nu va înţelege în veci nici o gospodină! A făcut-o cu gestul natural şi simplu al oricărei dive din lume care-şi impune un capriciu.

P.S.: În locul celor de la MediaPro aş scoate cât mai repede o nouă ediţie a albumului! Mădălina l-a transformat într-un bestseller cu doar câteva sute de grame de Furadan.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
« Răspuns #26 : 16.Iul.2010, 09:18:41 a.m. »
Hmmm, cred ca oricine citeste acest articol ramane cu un gust amar si nu datorita faptului ca cel care a scris articolul ar fi vinovat de acest rezultat, ci pentru ca are atat de multa dreptate...
 :(

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #27 : 16.Iul.2010, 08:27:29 p.m. »
... foarte interesant articolul, desi nu sunt de acord cu unele randuri. Dar ultimele randuri sunt zguduitoare, demne de film.... sacrificiul suprem, ca sa nu te inghita timpul. Ce nu pot sa inteleg eu este de ce s-a luptat ani de zile sa nasca un copil si acum il lasa fara mama? Am si eu o fetita de 9 luni, cand o privesc cum se joaca, cum invata una-alta, cum rade, cum gangureste, imi dau seama cat de fericit sunt si ca cineva acolo sus ne iubeste. Cum poate sa-ti treaca prin cap asa ceva? Da-o naibii de cariera, de arta si de orice altceva. Dar arta de a trai? De a te bucura de fiecare zi si de cei de langa tine??? Si eu m-am gandit in trecut cum ar fi daca... Si am ajuns la concluzia ca egoism si lasitate mai mare ca asta nu exista, in afara faptului ca refuzi cel mai pretuit dar dat de Dumnezeu. Actul asta nu este in nici un caz solutia vreunei probleme. Cum poti sa spui cuiva ca il iubesti si sa-l lasi cu o astfel de durere in suflet? Nu mai spun de parinti, prieteni, rude. In fine... oricum ar fi privita situatia, pretul platit este prea mare ... chiar si pentru un pic de faima.

Si inca ceva ce ma roade tare de tot si nu este vorba doar de aceasta imprejurare nefasta. "Corbii" din media (ziare, tv etc). Chiar si in momente din astea primeaza goana dupa audienta, dupa "senzational", stiri false, supozitii etc. Iar de cealalta parte o mare de oameni curiosi, gura casca, amatori de circ, cioflingari, cocalari s.a.m.d., care habar nu au sa-i scrie numele, dar sa stie vreo melodie, sau numele ei adevarat. Insa toti astia au venit, vezi Doamne, sa-i spuna Adio si sa o conduca pe ultimul drum (asta dupa spusele moderatorilor tv). Penibil. Si ca sa intelegeti ce am vrut sa spun si sa nu fiu criticat, urmariti cu atentie rezumatele transmisiunilor in direct (ca de ex. iRealitatea). Suntem inca in stadiul de maimute.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #28 : 16.Iul.2010, 08:38:14 p.m. »
Mizeria din televiziune este ca de fiecare data la maxim in direct la 0tv.Acei retardati care fac pe nesigurii si care pun intrebari in stanga si dreapta:credeti ca s-a sinucis?...noi nu!...
Asa o s-o tina mult si bine.
Am mai fost martor unui astfel de deces(sinucidere) in cazul lui Kurt Cobain.De ne-nteles.Imi cer scuze dar parerea mea este urmatoarea :Madalina Manole a fost labila psihit daca in final(finalul finalului) se adevereste ca s-a sinucis.Dati-mi motive sa cred ca ma insel.
Dumnezeu s-o ierte!
Go Terios!!!:)

Offline zooky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 468
  • Gen: Femeie
« Răspuns #29 : 16.Iul.2010, 08:51:42 p.m. »
Nu contest starea psihica si nici motivele ei pentu a face un asemenea gest...pur si simplu mi s-a parut ca in articol se sublinia cu totul altceva, faptul ca presa ii da atentie si o pune pe prima pagina doar in aceasta situatie si ca desi muzica ei este una buna nu a trezit deloc interesul presei, sau poate ca nu asa cum ar fi trebuit atunci cand era in viata.Acum toata lumea o judeca si o regreta intr-un fel sau altul...