Autor Subiect: Concediu 2010  (Citit de 10546 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Concediu 2010
« Răspuns #70 : 10.Aug.2010, 11:02:05 p.m. »
Romania e frumoasa si merita cunoscuta !

Domnule, dar te-ai plimbat ceva!  :clap: Si noi, dupa cate o astfel de plimbare ajungem la aproximativ aceeasi concluzie, bineinteles cu completarea "..pacat ca e locuita"  :-j
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #71 : 11.Aug.2010, 09:34:18 a.m. »
Pai de aceea fugim in vacante in zone mai ... putin locuite !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Daniel42

« Răspuns #72 : 12.Aug.2010, 09:47:36 p.m. »
Acum 4 zile ce am terminat concediul . Traseul Craiova - Severin - Caransebes- Lugoj- Timisoara -Szeged- Budapesta - Balaton . Iesirea pe Cenad . Returul intrare pe la Petea - Satu Mare - Baia Mare ( 4 zile relas la socrii  :D)apoi Cluj- autobanda lui Boc - Turda si tot asa pe Valea Jiului pina am ajuns tot acasa la Craiova .  ;) Aproximativ 2000 Km . A fost fain dar imi pare rau ca s-a stricat aparatul foto , nu stiu din ce cauze . Trebuie sa iau altul . Am vazut multe chestii traznet in Budapesta ( asta fiindca am ceva rude acolo ca , altfel este destul de greu sa te descurci ).. navigatia si-a facut pe deplin datoria si apoi linistea si educatia altora de pe alte meleaguri la Balaton . Acolo pot sa va spun ca este destul de scump si cazarea si masa . ;)Dar de vizionat ,ai ce sa vizionezi daca stii putin traseul pe acolo . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver