0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
eu zic sa nu ... am prieteni care au avut probleme si au ajuns sa cumpere injectoare, ecu-uri eu o sa iau in curand solutia de curatat motor de la Arexons, functioneaza de minune, am testat pe motoru la golf
Foloseam Aquatak-ul pentru a indeparta noroiul de pe masina ... o lasam la inmuiat apoi iar o tura dupa care veneam cu buretele plin de PUR [ sa mor, curata ala tot ] si la final o stergeam cu o piele de caprioara ... dar tot am zgarieturile alea circulare pe ea.
Eu stau pe la P-ta Trapezului ... nu de alta, dar ar fi pacat sa stam unu langa altul si sa n-avem habar
Citat din: razak din 16.Feb.2009, 05:13:06 p.m.Eu stau pe la P-ta Trapezului ... nu de alta, dar ar fi pacat sa stam unu langa altul si sa n-avem habar si eu stau in Nicolae Grigorescu
Hee... greu cu negrul asta se vede orice urma de praf.Eu spal masina la o spalatorie prin Aviatiei, e una destul de micuta, printre blocuri, catre capatul cartierului, aproape de podul spre Baneasa. Imi place acolo ca de obicei nu e foarte aglomerat si ajung sa bag repede masina la spalat (desiii... cre ca am prins o data o coada maricica pe vremea cand a fost o nebunie in Bucuresti cu spalatul masinilor - acu vreun anu juma sau ceva de genu.)