Autor Subiect: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!  (Citit de 7244 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Valy-SSS

• Full Member
  • Mesaje postate: 166
  • Gen: Bărbat
Re: ULTIMA SPAGA FRATILOR!!!!
« Răspuns #30 : 19.Mai.2010, 12:36:15 a.m. »
In provincie , cica s-ar da in fata Prefecturilor. Asa ca poti sa o dai acolo :)  Asta doar daca nu e vreo gluma proasta. In rest, ideea mi se pare foarte tare si ar trebui sa fie un gest mai mult decat umilitor pentru cea mai groaznica si penibila conducere a tarii din Istorie!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #31 : 19.Mai.2010, 12:38:37 a.m. »
Continea raspunsul la intrebarea ta...
Inteleg unde bati dar mai analizeaza putin situatia.

le dam astora ULTIMA  SPAGA pe 28 mai 2010 sau nu?? :)
Spaga se da de regula in plic si i se pune "adrisantului" in buzunar; nu-i arunci o moneda ca la cersetori sau cintaretii ambulanti.
Sa fim totusi domni (chiar daca unii nu au calitatea) pina la capat.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Valy-SSS

• Full Member
  • Mesaje postate: 166
« Răspuns #32 : 19.Mai.2010, 12:44:38 a.m. »
 :-))Stai linistit. Astia i-au Spaga direct in mana,cu ambele maini chiar pe fata. Poate inainte o dadeai in plic, cine dadea ca eu nu am dat si nici nu o sa dau. Iar astia chiar sunt niste cersetori si pungasi la drumul mare. Ori eu nu cred ca vreunui cersetor ii dai 10 bani la semafor in plic :-))

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #33 : 19.Mai.2010, 08:55:27 a.m. »
Cum unul din raspunsurile mele a fost "ingropat" de paginile offtopic reiau aici intrebarea. Sa plece si sa vina cine? In situatia actuala avem nevoie de o cheltuiala in plus adica alegeri anticipate, lipsa unui guvern etc. ? Cu ce ne-ar ajuta asta in perioada asta? Eu unul cred ca toate mesajele astea trimise pe mail, pe net sa merem sa facem sa-i dam jos ii au in spate pe tovarasii de la PSD. Parerea mea
Ar trebui sa plece puterea de mana cu opozitia in frunte cu carmaciul (si asta e de domeniul SF-ului) dar cine isi ia dupa raspunderea ?
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 09:01:00 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #34 : 19.Mai.2010, 10:00:35 a.m. »
nu stiu cine sa vina si cine nu dar daca dupa 4 ani in care un sistem nu functioneaza ... romania alege acelasi sistem ...

Offline danker

« Răspuns #35 : 19.Mai.2010, 01:17:23 p.m. »
- "Eu" am mai platit odata datoriile facute romania ( Ceausescu ), stiu ce porcarie a insemnat pentru nivelul nostru de trai  siii... atunci macar s-a vazut pe ce s-au cheltuit banii, astia de azi sunt  mai aroganti si agresivi, iar cu banii nu au facut decat sa-si umple buzunarele lor si ale neamurilor lor, stiu bine ca in cercurile "inalte" cum probabil ati mai auzit si voi, ca atunci cand se refera la popor folosesc un cuvant  misto si plin de respect "pulimea"
Pe forum sunteti multi cu varste intre 20 - 30 de ani, probabil cu o situatie materiala relativ buna si nu va vedeti in postura de a fi afectati prea tare, ca sa nu mai zic ca ca veti sansa uriasa sa plecati in lume si sa va faceti un rost acolo, ceea ce este OK in principiu dar... ce facem cu tara, cu bunicii si parintii nostrii ii lasam pe astia sa-si bata joc de ei linistiti sau le mai aratam ca si lor poate sa le mai ia foc curul, nu doar ceausescu sa fie facut strecuratoare.   :-?
- Eu sunt de parere ca ar trebui sa iesim si sa vada ca cei "prosti da' multi" pot sa le zgaltaie scaunele, da sa aruncam si cu banuti in ei dar nu monede mari ca ar putea sa le placa.  :-((

Micila "iesiri in decor" care se sting in 2-3 postari nu incomodeaza la fel de mult cum ar face-o strictetea exagerata si au si rolul de a familiariza userii unii cu altii si de a prezenta o "fata umana" noilor utilizatori. Pe de alta parte, acele off-topic-uri cu potential de degenerare in flame-uri (ca cele de pe topicul de fata) nu fac decat sa distruga subiectul principal si trebuiesc stopate inainte sa scape de sub control.
- Ei aici poate sa apara si subiectivismul si metoda de a matura gunoiul sub pres..... noi astia mai  "dinozauri" avem o teama viscerala de cenzura traita si probabil ca de aia suntem un pic mai vehementi, in general avem  baieti si fete de toata isprava, asa ca nu exista pericolul sa-i faca cuiva placere  sa faca pe "dictatorul" pe aici    :)

Deci ne abatem de la tema topicului si il facem unul de varsat naduful? Naduful pe tara sau unul pe celalalt?
Daca e a doua parte ma ofer tinta pentru recreere ;)

Daca navighezi putin pe forum ai sa gasesti multe postari ulterioare care nu mai au nicio noima cand un user care naste o dezbatare (fie ea pozitiva ori negativa) iar peste cateva ore vine si sterge tot punand trei puncte restul topicului ramane fix in ...aer.

P.P.S. @danker parerea mea personala este ca ai facut o afirmatie gratuita....daca te uiti putin inapoi la postarile tale poate ai sa iti revizuiesti opinia.... sau nu.

- Diplomat si tinta.... moaaaama ce misto....nu stiu de ce te victimizezi, nu s-a luat nimeni de tine si oricum, era evident ca va fi un topic de varsat naduful pe guvernanti. 
- Exista situatii cand admini sau moderatori  au sters o postare sau esentialul dupa care apar postari fara noima :vezi postarea lui M_TM : http://www.suzuki-club.ro/forum/warzone/houston-we-have-a-prob$6/45/
- Daca te referi la faptul ca nu am stiut ca Laurentiu si-a sters singur postarile, asa este, am revenit  si mi-am cerut scuze, dar tu probabil nu ai mai vazut postarea mea, ca a fost stearsa.  ;)
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 01:28:09 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #36 : 19.Mai.2010, 02:07:20 p.m. »
Moderatorii si adminii pot gresi? Evident, ca oameni sunt si ei.
Apropo de greseli, eu sunt responsabil pentru topicul dublat. Am incercat sa mut o poarte din postari in topicul cu Romania, dar se pare ca nu am facut ce trebuia. Abia acum am observat si eu.
Puteti sa aruncati cu rosii in mine pentru treaba asta.

- Daca te referi la faptul ca nu am stiut ca Laurentiu si-a sters singur postarile, asa este, am revenit  si mi-am cerut scuze, dar tu probabil nu ai mai vazut postarea mea, ca a fost stearsa.  ;)
Cred ca eu ti-am sters postarea pentru ca dupa ce am splituit topicul nu mai avea sens.

Si ca sa fiu si eu offtopic: Nu cenzureaza nimeni pe nimeni, insa avem cateva reguli:
1. Incercati sa va exprimati ideile intr-un mod organizat, astfel incat daca vine cineva cautand informatii despre aceasta actiune de protest sa poata urmari firul discutiei. Daca vreti sa discutati despre altceva, nu va impiedica nimeni sa faceti asta, insa fie scrieti in topicul dedicat subiectului respectiv, fie faceti un topic nou daca nu exista deja. Nu a zis nimeni ca nu puteti sa faceti un topic despre crescatorii de gandaci de colorado, insa vi se cere sa nu scrieti despre asta pe topicul cu retete culinare; asta nu inseamna cenzura.
2. Optiunea de editare a posturilor a fost introdusa pentru a putea corecta unele greseli de scriere. Atunci cand decideti sa va exprimati o idee pe forum aceasta devine publica si nu e ok sa retrageti ce ati zis. Chiar daca va stergeti posturile, ele s-ar putea sa ramana in cache-ul de la google pentru cei care sunt curiosi.
Daca totusi ati facut o greseala serioasa si doriti sa editati un post dupa cele 30 de minute, puteti da un pm unui moderator (sau report post) si sa-i cereti sa-l editeze. Evident ca va trebui sa nu abuzati de aceasta optiune.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #37 : 19.Mai.2010, 02:20:42 p.m. »
"Nu a zis nimeni ca nu puteti sa faceti un topic despre crescatorii de gandaci de colorado, insa vi se cere sa nu scrieti despre asta pe topicul cu retete culinare; asta nu inseamna cenzura."ma faceti sa comentez iar .. in cafenea ce avem voie sa vorbim ?

Offline danker

« Răspuns #38 : 19.Mai.2010, 02:22:03 p.m. »
- Stiti unde as putea gasi o goarna din aia cu butelie ca la meciuri, ca mi-as cumpara asaa.. ca sa fiu dotat pentru ce va urma in general. pentru monede, o sa vad cu cine vorbesc.... >:)

P.S.

- Greselile recunoscute sunt iertate! ....restul se mai poate discuta, ca d'aia suntem un forum democratic  ;-)
« Ultima Modificare: 19.Mai.2010, 02:35:41 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #39 : 19.Mai.2010, 02:44:09 p.m. »
"Nu a zis nimeni ca nu puteti sa faceti un topic despre crescatorii de gandaci de colorado, insa vi se cere sa nu scrieti despre asta pe topicul cu retete culinare; asta nu inseamna cenzura."ma faceti sa comentez iar .. in cafenea ce avem voie sa vorbim ?

In Cafenea vorbesti despre orice IN topicul respectiv.
  Avem un topic "despre orice" in care mesajele nu au musai legatura intre ele.
  In rest fiecare subiect cu topicul lui pt a fi o oareca ordine.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI