0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Continea raspunsul la intrebarea ta...
le dam astora ULTIMA SPAGA pe 28 mai 2010 sau nu??
Micila "iesiri in decor" care se sting in 2-3 postari nu incomodeaza la fel de mult cum ar face-o strictetea exagerata si au si rolul de a familiariza userii unii cu altii si de a prezenta o "fata umana" noilor utilizatori. Pe de alta parte, acele off-topic-uri cu potential de degenerare in flame-uri (ca cele de pe topicul de fata) nu fac decat sa distruga subiectul principal si trebuiesc stopate inainte sa scape de sub control.
Deci ne abatem de la tema topicului si il facem unul de varsat naduful? Naduful pe tara sau unul pe celalalt?Daca e a doua parte ma ofer tinta pentru recreere Daca navighezi putin pe forum ai sa gasesti multe postari ulterioare care nu mai au nicio noima cand un user care naste o dezbatare (fie ea pozitiva ori negativa) iar peste cateva ore vine si sterge tot punand trei puncte restul topicului ramane fix in ...aer. P.P.S. @danker parerea mea personala este ca ai facut o afirmatie gratuita....daca te uiti putin inapoi la postarile tale poate ai sa iti revizuiesti opinia.... sau nu.
Moderatorii si adminii pot gresi? Evident, ca oameni sunt si ei.
- Daca te referi la faptul ca nu am stiut ca Laurentiu si-a sters singur postarile, asa este, am revenit si mi-am cerut scuze, dar tu probabil nu ai mai vazut postarea mea, ca a fost stearsa.
"Nu a zis nimeni ca nu puteti sa faceti un topic despre crescatorii de gandaci de colorado, insa vi se cere sa nu scrieti despre asta pe topicul cu retete culinare; asta nu inseamna cenzura."ma faceti sa comentez iar .. in cafenea ce avem voie sa vorbim ?