Autor Subiect: Vacanta Bulgaria  (Citit de 16432 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Vacanta Bulgaria
« Răspuns #160 : 10.Sep.2025, 04:30:16 p.m. »
și i-am văzut stând cu pistoale radar la marginea drumului, au mai evoluat si ei - din ce îmi aduc aminte nu prea aveau.
Din cite stiu, ei folosesc camerele pentru vinieta si pentru calcularea vitezei medii dintre doua puncte.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #161 : 11.Sep.2025, 01:20:51 p.m. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #162 : 11.Sep.2025, 06:05:26 p.m. »
Un ofițer de poliție va analiza imaginile. În funcție de situație, va dispune măsurile care se impun, iar șoferii care au încălcat legea vor primi amenda acasă, prin poștă. Am citat ........Intreb doar, pentru 400 de camere va fi suficient 1 politist, care sa le examineze?
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline bisti

« Răspuns #163 : 11.Sep.2025, 06:15:53 p.m. »
"un ofiter" cred ca e varianta comunicatului de presa. Cu siguranta vor fi mai multi, repartizati pentru fiecare bucata de autostrada.
Oricum, avand in vedere ca amenzile vor fi triate manual, este loc destul de erori.

Offline ntire2000

« Răspuns #164 : 11.Sep.2025, 09:25:36 p.m. »
Nu ma mai pot opri din râs.
Ăștia nu-s în stare (după ani de zile de chin) ca să facă functional un sistem de carduri de sănătate sau să digitalizeze anaf-ul și vor sorta mașinile care circulă pe autostradă cu tot cu viteză medie.
Le dorim succes.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #165 : 10.Nov.2025, 03:30:40 p.m. »
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Bulgaria asupra faptului că au fost aduse modificări Legii privind circulaţia pe drumurile publice din Bulgaria, prin introducerea obligativității achitării pe loc a amenzilor primite în trafic.

Autoritățile din Bulgaria au schimbat radical legislația rutieră
Măsura este aplicabilă șoferilor care nu au domiciliul pe teritoriul Bulgariei, inclusiv cetățenilor români.

„Plata contravenției se va achita pe loc, NU prin numerar, ci la un terminal POS instalat pe maşina de poliţie, sau la cel mai apropiat automat de plată unde echipajul de poliţie îl va conduce pe conducătorul auto amendat. În caz contrar, agentul de poliție va proceda la reținerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, în baza unui ordin pe care îl va emite, ordin cu valabilitate de maxim 3 luni. Acesta poate fi anulat oricând în acest interval de timp, în condițiile achitării amenzii”, a transmis Ambasada României în Republica Bulgaria.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #166 : 10.Nov.2025, 07:46:11 p.m. »
Asta va pica la Curtea de Justiție a UE.

In unele cazuri, dispare prezumția de nevinovăție - automat posibilitatea de constestare a amenzii.
Si dă drumul la abuzuri ale șpăgarilor în uniforme de milițieni - că nici ăia nu-s mai breji decât ai nostri.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline NicNic

« Răspuns #167 : 11.Nov.2025, 08:36:11 p.m. »
Asta va pica la Curtea de Justiție a UE.

In unele cazuri, dispare prezumția de nevinovăție - automat posibilitatea de constestare a amenzii.
Si dă drumul la abuzuri ale șpăgarilor în uniforme de milițieni - că nici ăia nu-s mai breji decât ai nostri.

O vor numi cautiune, nu amenda, ca sa nu mai fie vreo problema ...  ;) :-))

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!