Autor Subiect: Idee vizitare fabrica Suzuki din Esztergom Ungaria  (Citit de 10700 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: Idee vizitare fabrica Suzuki din Esztergom Ungaria
« Răspuns #10 : 16.Feb.2010, 10:36:40 a.m. »
idee excelenta  :good: ... subscriu ... seamana a pelerinaj ... miscarea suzuki se transforma in miscare religioasa ... numai sa nu devina si fundamentalista :) .... orice suzuki are dreptul sa ajunga (inca)odata la Esztergom ... si continuind cu fabulatiile ... atentie cum stationati cu fata catre nord-vest (Esztergom) ...eu inca nu am reusit, mai am un pic ... garajul are fata catre nord ...dar mai incerc ..:)

asa si ca sa vin si cu ceva constructiv ... apropo de ideea lui rexkroki vizavii de contacte ... poate ar trebui inceput de acum stabilite ceva contacte si poate chiar o sincronizare a vizitei  cu vecinii nostrii ... poate asa ajungem mai usor la cifra 100
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline cobra20

« Răspuns #11 : 16.Feb.2010, 10:42:10 a.m. »
Xim daca ne sincronizam cu vecinii nostri, plus daca vin si din alte tari vecine batem si numarul de 500. Am vazut albume foto de pe clubul din HU, deci ei sunt mai multi de 100. Vom vedea, acum am trimis un mail sa vedem daca ne pot spune data exacta.

Latest update!

Am vorbit cu omul si treaba sta asa: Data exacta numai in august vom primi, cea ce e sigur ca evenimentul va fi pe zi de vineri. Am intrebat daca trebuie sa platim ceva (taxa de intrare, etc), raspuns: NU trebuie sa dam nici un ban. Cheltuieli vor fi benzina, mancare, pe scurt fiecare pe ce vrea.
« Ultima Modificare: 16.Feb.2010, 12:27:15 p.m. de cobra20 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 24.Feb.2010, 06:26:42 p.m. »
Pacat ca se stie data exacta de abia in august, e mai greu sa se mobilizeze cat mai multa lume in asa timp surt. :(

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 25.Feb.2010, 12:53:02 a.m. »
Totusi ne putem mobiliza pentru sept. de pe acum ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 25.Feb.2010, 12:17:23 p.m. »
contati si pe mine !
cu un drum imi schimb sistemu de franare pe spate pe discuri si alte chestii precis s au inselat
cand mi au pus din fabrica tamburi :))

Offline cobra20

« Răspuns #15 : 25.Feb.2010, 12:27:42 p.m. »
Acuma vedem cine vrea, ala o sa vina oricum. De la mine minimum 2 persoane ori 4, asta inca nu stiu. Ca cheltuiala mai mare e drumul + taxa de autostrada, in rest mancare si bautura (nu alcool  :baston:)
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #16 : 25.Feb.2010, 12:32:45 p.m. »
Ca cheltuiala mai mare e drumul + taxa de autostrada, in rest mancare si bautura (nu alcool  :baston:)

pai da, ca pe ala il aducem de acasa   :D

Offline dughe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #17 : 06.Iun.2010, 10:53:09 p.m. »
Subscriu si eu

Offline adrian_r5

« Răspuns #18 : 06.Iun.2010, 11:19:13 p.m. »
Salut primul post al colegului dughe ... si daca e din Timisoara (am o banuiala ca ne-am cunoscut acum vreo 3 ani ... asta daca nick-ul de pe forum nu e doar o coincidenta)  il invit la o "intilnire VEST" ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 05.Feb.2011, 11:00:50 a.m. »
L-ai speriat pe colegul @dughe, nu a mai scris nimic de atunci.  :) 

Poate iese anul asta vizita la fabrica.   :dream: