Autor Subiect: Instalatie GPL pe SX4  (Citit de 130406 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Re: Instalatie GPL pe SX4
« Răspuns #20 : 12.Feb.2010, 05:25:21 p.m. »
Am primit un raspuns de la firma asta si pretul comunicat pentru instalatia Tomasetto cu rezervor toroidal de 35 l este de 2300 ron. Astept un raspuns si de la cei din Buzau pentru instalatia BRC. Cred ca sunt singurii dealeri in Romania pentru instalatiile BRC euro 4/5. Lucian, tie ce pret ti-au comunicat pentru BRC si pentru ce masina
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline BXXENL

« Răspuns #21 : 12.Feb.2010, 06:02:17 p.m. »
Mai ia in calcul si costul reviziilor facute in regim propriu pt masina (ce faceai si inainte ulei+filtre si alte consumabile) si cele speciale pt GPL pe care sa le scazi din costul reviziilor anuale de la suzuki. Eu si numai si pt asta imi vine sa o dau naibii de garantie...te jupoaie la revizii.
  • SX4 1.5
Alex

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 12.Feb.2010, 08:24:40 p.m. »
ca economie asta ar insemna 4800 RON (diferenta intre pretul gaz/benzina la 30.000 km efectuati cu un consum mediu de 8%  adica mers 90% in oras)

Mai trebuie sa scazi costul instalatiei GPL si al instalarii...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #23 : 12.Feb.2010, 08:41:30 p.m. »
Am lansat si eu topicuri asemanatoare cu 2 ani in urma, am cerut puncte de vedere de la reprezentanta si am decis sa astept iesirea din garantia. Adica iunie 2010. Ar mai   fi niscaiva impedimente de ordin personal dar, in linii mari, imi mentin optiunea pt GPL. Conform legislatiei UE, pina in 2012 este interzisa accizarea GPL din considerente ecologice. Ingrijorarea mea rezida din aceea ca, odata cu reducerea prertului benzinei in 2008 pina la 2,77 ron/l, pretul GPL trecuse de 2 ron si ceva in democratia noastra originala...
Oricum e combustibilul cincinalului, mai avntajos decat motorina cu siguranta, probabil solutia de compromis pana la fabricarea pe scara larga a autoturismelor buleftrice ori cu ce alta propulsie au pregatit mogulii prin laboratoarele lor pt. a face fata epuizarii rezervelor de petrol.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 12.Feb.2010, 09:02:42 p.m. »
@Razvan la cei de la Buzau era 2500lei cand am intrebat eu (in acelasi timp cu @lucianer)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #25 : 12.Feb.2010, 09:11:30 p.m. »
a sosit si raspunsul oficial Suzuki Romania
masina iese total din garantie

Trebuie sa recunosc ca e un raspuns din care razbate multa inteligenta  >:) >:) >:)

L.e. ... da' muuuuulta, exagerat de muuuulta    ... atit de multa ca aproape ca imi doresc sa-l intilnesc face to face pe cel care o emana  ... Oare o fi una si aceeasi persoana cu aceea care "De la sfarsitul lui Noiembrie Suzuki RO a INTERZIS acest lucru TUTUROR dealerilor" (ma refer la posibilitatea clientului de a nu fi obligat sa bage in masina uleiul care il are service-ul pe stoc si vrea sa scape de el).
« Ultima Modificare: 12.Feb.2010, 09:16:27 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Sakura77

« Răspuns #26 : 13.Feb.2010, 06:47:22 a.m. »

Mai trebuie sa scazi costul instalatiei GPL si al instalarii...
[/quote]
s-a scazut automat, eu am pus benzina la 4 lei dar de fapt este mai scumpa  :D 4,18, iar gpl la 2 lei care de fapt e mai ieftin  :)
« Ultima Modificare: 13.Feb.2010, 06:55:09 a.m. de Sakura77 »
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #27 : 13.Feb.2010, 02:52:43 p.m. »
În 2007 am trimis mailuri la dealeri Suzuki din mai multe tari europene (inclusi Deutschland), cei care au catadixit sa raspunda au zis ca si la ei aș pierde garanția mașinii dacă aș monta instalație GPL omologată.
Totuși, la puțin timp au apărut pe mobile.de anunțuri de SX 4 CU GPL și garanție !
Recent cred că au fost anunțuri pe acelsși site cu garanție de 5 anișori. Poate mai cugetăși ai noștri o țîră... :pardon:
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Sakura77

« Răspuns #28 : 15.Feb.2010, 10:23:17 a.m. »
in fine, masina o sa iasa din garantie

dar ce instalatie sa montez BRC sau Landirenzo (Landirenzo am avut pe un renault si am fost foarte multumit de ea) ?
Sx4 1.6 GS 4WD

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #29 : 15.Feb.2010, 10:24:33 a.m. »
Eu as prefera sa pui BRC (parerea mea) este de generatie noua si mult mai bine cotata.
Go Terios!!!:)