Autor Subiect: Nenumarate probleme Swift 1.3 GS  (Citit de 5456 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Nenumarate probleme Swift 1.3 GS
« Răspuns #20 : 04.Dec.2010, 04:57:17 p.m. »
@ATA: Adica tu ai ridicat masina de la service dupa ce ti-au schimbat caseta fara raport de geometrie facut? Si ai mai si semnat ca e totul in regula?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ATA

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 87
« Răspuns #21 : 05.Dec.2010, 09:45:38 p.m. »
Nu mi-au oferit nici un raport de geometrie si nici nu am semnat nimic.Mi-au scris in cartea de garantie ca a fost schimbata caseta, au stampilat si atat.
'09 Suzuki Swift 1.3 16v GLX SE 92hp

жалюзи вертикальные

Offline costel.c

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #22 : 06.Dec.2010, 12:29:10 p.m. »
Salut!

Eu am un swift cu motor 1.5, dar cred ca se potrivesc mai toate pe partea mecanica...

Si eu am zgomot in partea din fata a masinii(mi se pare ca vine dinspre volan), dar nu i-am dat mare atentie. Este sesizabila cand merg pe drumuri pietruite si o am de foarte mult timp. Cand am schimbat cauciucurile am tras de roti si nimic, am tras de volan...nimic, m-am uitat la bord...nimic, am scos de prin torpedou...nimic si chiar ma gandeam sa ma duc in service si sa intreb. Acum inclin sa cred ca e caseta de directie :(. Trebuie schimbata, starnsa? Masina merge bine si servodirectia la fel, singurul inconvenien fiind zgomotul.

Ce conditii ar trebui indeplinite pentru garantie?

Multumesc,
Costel
SUZUKI Swift 1.5 GS