Autor Subiect: Rechemare in service  (Citit de 4006 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline supafly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
Re: Rechemare in service
« Răspuns #10 : 03.Iun.2009, 01:35:18 a.m. »
Cred ca e un defect mai serios. desi am fost de 2 ori pentru problemele cu airbag-ul de la pasager, pana la urma tot singur am aflat ce e de vina.
Faceti testul asta(pentru cei care inca mai au problema asta nerezolvata): Nu mai bruscati scaunul. Multi au tendinta sa-l bruscheze tot timpul. Mai ales cand coboara pasagerul din spate sau scaunul este pozitionat la loc.
Doi, sub scaun sunt cablurile. unul din ele are o mufa alba, cel putin la mine, mufa care se desprinde in caz de bruschezi scaunul repetat. Am constatat ca daca  strang mufa bine, nu mai apare eroarea. de cand am constatat asta si am avut grija sa nu mai bruschez scaunul, nu am mai avut probleme cu airbag-ul.

Pentru cei cu SSS, trebuie sa stiti ca toti am facut un compromis cand am luat SPORT. Suspensile intarite, cauciucurile subriri, toate astea lovesc in caroserie. de aici zgomote ciudate in timp sau mufe care ies.

Later edit: cablurile respective pot fi agatate de talpile  celor din spate daca isi gasesc o pozitie adecvata...
« Ultima Modificare: 03.Iun.2009, 01:37:17 a.m. de supafly »
Suzuki Swift Sport 2007

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Rechemare in service
« Răspuns #11 : 26.Oct.2009, 07:36:20 p.m. »
stiri proaste...

swifturile cu serie sasiu de la 100.... pana la 400.... sunt rechemate la service!!!(cel putin in vest).este problema cu tapiteria din portbagaj,care este inbibat cu o solutie speciala pt a fi mai putin inflamabila.aceasta solutie,de la umezeala se scurce in jos din mocheta aia si ne maninca tabla.
inlocuirea tapiteriei,curatirea ruginei este gratuita.cica trebuie sa stai mai mult in service cu masina(nu mai mult decit o zi),insa fiecare swift inregistrat beneficiaza gratuit de curatatul tablei si inlocuirea mochetei.
eu ,cica de aceea nu am primit instiintarea,pt ca masina a fost vinduta in germania si acolo a fost trimisa rechemarea.(tribalro,sunt sigura ca si suzie a ta are buba asta.de fapt m-am uitat la suzie 1 a mea,care era din 2006 august,si ea este rechemata...deci toti care aveti swifturi pana in 2007 creca,ar fi bine sa va interesati)