Eu unul (din punctul meu de vedere) doar cele de la Lambo erau de vazut. Restul....ce sa zic, daca merg cu metroul intr-o zi de primavara cred ca am ce fotografia nu gluma (in Bucuresti evident).
Cum am vazut eu salonul:
- Marcile de prestigiu ...nu au dezamagit (Mercedes, Bmw, Citroen, Pejo, Grupul VAG, etc.)
- Culoarea predominanta pentru masinile prezentate la salon: ALB
- Noul trend in materie de culoare BRUN (gen Dacia Duster este folosit si pe Audi si este culoarea de prezentare pentru noul BMW X1)
- Am ramas placut impresionat de Kia SOUL! O masina care iti ofera mai mult decat pare: spatiu interior generos (mi-am reglat scaunul soferului "ca pentru mine" si in spate ma lafaiam...lucru care nu se intampla la Suzuki de ex. dar nici la BMW X1 unde spatiul este mai mic chiar decat Suzuki SX4), planseta bord interesanta, trapa, plastice bune, vizibilitate buna...ce sa mai ceva frumos
- DS4 francezii stiu sa faca masini stiu ce inseamna sa deseneze o masina! Doatarile sunt...numai la superlativ!
- DS3 idem
- Renault Megane RS si Renault Clio Gordini RS - wordless - va veti convinge cand voi incarca pozele
- Peugeot - o masina pe care alegi cu

- Skoda YETI - cred ca toata lumea stie ce inseamna o masina de la VAG si aici ma refer la dotari, plastice, optionale, etc. Inca o masina care e cu cateva clase peste SX4
- Nissan Qashqai - deci.... imi pare rau ca nu am ajuns sa fac testdrive si cu el la momentul zero. Plafon panoramic, ergonomic, cutie automata cu +-....
- Kizashi - (revin cu o postare dedicata)
- Opel Insignia ST - suppppeeeerb!!! Pe scurt toti trei ne-am indragostit de ea! D-abia astept sa fac un TestDrive cu ea!
- Dacia Duster - conform asteptarilor! Plastice decente, live este placuta ochiului! Grila fata+faruri reusite (stil Nissan pare) spatiu interior generos! a se vedea pozele din topicul Dacia Duster
si ar mai fi....sa-mi mai amintesc