Autor Subiect: RCS RDS Customer Care  (Citit de 15770 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • Gen: Bărbat
  • No cat should stay in my way!
Re: RCS RDS Customer Care
« Răspuns #20 : 27.Oct.2010, 10:20:36 p.m. »
ii doare pe ei la basca de consumator. au luat piata, au dat echipamente ieftine, au scos banii, acuma platesc prost si oamenii, infrastructura o sa inceapa sa dea kicks si uite asa o sa migram intre ei so hotii de la Romtelecom. "Aia hoti, astia hoti... mama lor la toti!"

PS: mai subtire cu drepturile consumatorului ca suntem in Roma-ni'ca!

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline Silfax

« Răspuns #21 : 28.Oct.2010, 07:21:16 p.m. »
Ce este interesant e ca nu totzi platesc taxa.... celor recalcitrantzi si care au facut urat le-a fost anulata.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #22 : 05.Nov.2010, 01:40:52 p.m. »
infrastructura o sa inceapa sa dea kicks
Ma indoiesc.
Ce este interesant e ca nu totzi platesc taxa.... celor recalcitrantzi si care au facut urat le-a fost anulata.
Mai nou platesc toti cei care au telefon fix.

Eu am cam ajuns la concluzia ca romanul asta isi doreste. Daca e tratat bine, parca ii lipseste ceva...
Din punctul asta de vedere rds-ul s-a adaptat perfect la piata. :(
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #23 : 05.Nov.2010, 01:45:49 p.m. »
Eu nu inteleg cum dracului cand serviciile lor sunt asa cum sunt (adica scumpe) totusi ei folosesc niste echipamente de 3lei si 50bani.
Eu am reparat receiverul a 3 a oara intr-un an....asta dupa ce l-am mai schimbat de 2 ori pana acum.
Ultima data am fost sfatuit sa ma duc eu cu el la reparat (am facut sesizare toate cele) la unul din sediile lor pentru ca echipele de teren sunt foarte aglomerate si o sa dureze....si asa a fost: la 2 saptamani dupa ce l-am reparat am fost sunat de echipa de teren (care evident ca nu fusese anuntata ca eu am reparat device-ul chiar la sediul lor) ca sunt la "adresa" si nu le raspunde nimeni!
Asta da optimizare!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #24 : 07.Nov.2010, 10:28:18 a.m. »
Eu nu inteleg cum dracului cand serviciile lor sunt asa cum sunt (adica scumpe) totusi ei folosesc niste echipamente de 3lei si 50bani.
Mie nu mi se par chiar asa scumpe serviciile si tocmai din cauza asta se si folosesc echipamente relativ ieftine (cel putin cele care se dau la clienti, ca ce e in retea... alea nu sunt tocmai ieftine).
La rds e foarte bine cand merg chestiile. Nu pica prea des serviciile si cand merg, in general merg bine. Dar si daca da dracu' sa iti crape...ai cam pus-o.
Din pacate lipsa de comunicare se simte la greu. Tot din pacate, nu prea exista alternative...cel putin nu la acelasi pret.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline bogdanb

« Răspuns #25 : 07.Nov.2010, 11:33:24 p.m. »
la 2 saptamani dupa ce l-am reparat am fost sunat de echipa de teren (care evident ca nu fusese anuntata ca eu am reparat device-ul chiar la sediul lor) ca sunt la "adresa" si nu le raspunde nimeni!

Si costurile deplasarilor aiurea care probabil inseamna up to 25% din manopera pe luna nu trebuie suportat de cineva? ca de exemplu fraierii de abonati? >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 29.Dec.2010, 11:13:21 a.m. »
Hai ca tre sa recunosc: Serviciu Tehnic RCS RDS & DigiTV functioneaza  >:) Pentru ca a nins....evident ca am ramas fara TV. Am sunat, am depus sesizare...si rezultatul este:
DA! Ati vazut bine....nenea mi-a zis ca daca aveam o lampa de gaz in maxim 5 minute era totul gata. Evident ca nu a fost nevoie de alte controale fine ;) Doar focu' :P
  • #romaniaelectrica

Offline Racky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 499
  • Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
« Răspuns #27 : 29.Dec.2010, 12:10:17 p.m. »
Ce a zis cand i-ai facut poza ? "Te rog nu ma da la ProTv sau pe YouTube !! " cumva ? =))

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 29.Dec.2010, 06:55:37 p.m. »
Mi-a cerut sa nu i se vada fata....ceea ce am si facut.
Oricum ...Digi RULZ  >:)
  • #romaniaelectrica

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #29 : 06.Dec.2011, 10:24:59 p.m. »
RCS vs Antena 2(pentru moment) ???

Din seara asta din grila de programe a disparut Antena 2,locul fiind luat de catre RTV.De curiozitate am sunat sa intreb "call center-ul" de nu au scos din grila 10TV;Duna(ptr Bucuresti);Fashion tv...Nu au avut un raspuns.Am intrat pe Softpedia si am citit ca incepand cu luna August prin orasele din tara au inceput aceste schimbari.Este Antena 2 a doua victima dupa GSP TV?
Cu ce suntem noi vinovati ,ca platitori de abonamente?
Go Terios!!!:)