0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu ca si consumator, ce as putea intelege cand am lipit asa ceva pe capota?
Din moment ce începând cu luna noiembrie 2009 SUZUKI a interzis să se mai folosească la revizii uleiul clientului, banuiesc ca a facut si recomandarea (scrisa) ce marca de ulei sa fie folosită.
Am o nelamurire. Exista in Romania o reprezentanta SUZUKI RO care decide asupra tuturor dealerilor? Pt. ca in acest caz toate service-urile din tara ar trebui sa foloseasca aceleasi consumabile la revizii, ceea ce nu se intampla.
@lucianer : eu ma refeream ca imi este impus sau ca va fi impus uleiul folosit de service. Ideea era folosirea unui ulei recomandat de Suzuki. Pentru a putea fi legata de garantie, atunci ar trebui ca in toate serviceurile Suzuki sa se foloseasca aceeasi marca si tip de ulei. Daca cei de la B&S folosesc Mobil 1 ESP Formula mi se pare o aberatie sa nu pot sa ma duc cu el daca vreau sa fac revizia la Autonet de exemplu. Cum am spus, legal e foarte discutabil..
P.S. Exista vreun service autorizat Suzuki care sa ataseze la deviz documentele (in original sau in copie stampilata si semnata) care sa ateste originea consumabilelor???
Laurentiu daca citesti si legea Legea 363/2007...