Discutii auto generale > Diverse

Revizia in garantie

(1/30) > >>

riah:
Personal am discutat la Autonet pentru Revizia de 1 an si mi s-a raspuns astfel:
- Pot sa vin cu uleiul meu?
- Da, dar pe riscul meu deoarece constructorul nu garantează eventualele probleme la motor daca nu fac dovada tuturor certificatelor de calitate şi conformitate.
-Ce ulei foloseste Autonet?
- TEXACO la butoi.
- Pret?
- 170 euro.
În conditiile astea cred că mai bine ma deplasez până la Vâlcea sau Sibiu.

lucianer:
Exista mai aproape Pitestiul! ;)

..::Khaos::..:

--- Citat din: riah din 09.Dec.2009, 12:19:12 a.m. ----Ce ulei foloseste Autonet?
- TEXACO la butoi.

--- Terminare citat ---

Asa ti-au spus ei? Pentru ca eu am fost acum cateva saptamani la revizie si mi s-a pus intr-adevar ulei Texaco, insa din recipiente de 1l.

WayOfLife:

--- Citat din: riah din 09.Dec.2009, 12:19:12 a.m. ---Personal am discutat la Autonet pentru Revizia de 1 an si mi s-a raspuns astfel:
- Pot sa vin cu uleiul meu?
- Da, dar pe riscul meu deoarece constructorul nu garantează eventualele probleme la motor daca nu fac dovada tuturor certificatelor de calitate şi conformitate.
-Ce ulei foloseste Autonet?
- TEXACO la butoi.
- Pret?
- 170 euro.
În conditiile astea cred că mai bine ma deplasez până la Vâlcea sau Sibiu.

--- Terminare citat ---

Poftim????
Spune-mi si mie de unde ai informatiile astea te rog frumos!
Autonet nu a folosit NICIODATA si nici nu va folosi ulei LA BUTOI!Informatia pe care o ai este total eronata.Sunt tare curios sa aflu de la cine ai aflat acest lucru,
Cat despre discutia despre marca uleiului, daca poti sa vii sau nu cu el tine cont de faptul ca pana in noiembrie la Autonet clientul putea veni linistit cu ORICE marca de ulei conditia era sa se afle in specificatiile producatorului (calitate,vascozitate).De la sfarsitul lui Noiembrie Suzuki RO a INTERZIS acest lucru TUTUROR dealerilor.
Te rog foarte frumos ca inainte sa incepi sa afirmi niste lucruri sa mai citesti niste topicuri pe acest forum al carui scop este acela de informare.
Plus de asta eu sunt aici pentru a informa!
Astept raspunsul tau!

adrian_r5:

--- Citat din: WayOfLife din 10.Dec.2009, 08:23:59 a.m. ---De la sfarsitul lui Noiembrie Suzuki RO a INTERZIS acest lucru TUTUROR dealerilor.

--- Terminare citat ---

Baiat destept acest "Suzuki RO"  >:) >:) >:)

Si ce ulei a recomandat sa se bage de ex. in SX4 1.5  :-/ :-/ :-/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă