Autor Subiect: Incalzire picioare spate  (Citit de 7517 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Incalzire picioare spate
« Răspuns #10 : 29.Dec.2009, 03:42:18 p.m. »
Nu stiu daca e in functie de echipare sau nu, dar al meu (GS) ARE prize de aer cald pentru picioarele pasagerilor din spate, exact alea pe care le-a pozat Laurentiu! Verificati si voi si postati echoparea si daca are/nu are priza (desi eu cred ca toate au). Daca n-au toate, cred ca n-o fi un capat de tara sa se puna...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline dragon

« Răspuns #11 : 30.Dec.2009, 12:35:40 a.m. »
Zi-ne te rog ,acele prize ce au deasupra ,vreo grila,masca ,ceva?

te ROG, nu mai cita integral postarea imediat anterioara; nu serveste la nimic si ingreuneaza citerea forumului !!!
« Ultima Modificare: 30.Dec.2009, 06:29:28 p.m. de hugbear »
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #12 : 30.Dec.2009, 07:18:00 a.m. »
Nu sunt acoperite.Sunt sub scaunele fata, au forma de "Y"...Cred ca le identifici mai usor daca lasi ventilatia pe "max" si aerul dirijat catre picioare - atunci ar trebui sa fie debit mare de aer prin respectivele guri de ventilatie...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline nuibai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
  • Gen: Bărbat
  • B-15-NBI
« Răspuns #13 : 30.Dec.2009, 09:40:40 a.m. »
Hi!
Sunt niste "tuburi" sub scaune care duc ceva aer catre picioare spate. Nu sunt acoperite cu nimic, ar trebui sa se vada. Nu stiu daca tine de echipare, eu am 1.6 GLX 4wd.
Si totusi, in manualul de utilizare, ... , spune cum functioneaza acestea.
Ceva de genul ca butonul de reglare al temperaturii(nu ventilator) nu trebuie sa fie pe pozitia de maxim cald sau rece, atunci ar sufla aer si pe acolo. Nu stiu exact cum e la cei ce au clima...
"mmsx4x4"

Offline Laurentiu

« Răspuns #14 : 30.Dec.2009, 10:09:15 a.m. »
Ceva de genul ca butonul de reglare al temperaturii(nu ventilator) nu trebuie sa fie pe pozitia de maxim cald sau rece, atunci ar sufla aer si pe acolo.
E vorba de DIRECTIONAREA aerului si nu de temperatura. Ca va veni aer rece sau cald asta e in functie de de temperatura.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Leutz

« Răspuns #15 : 31.Dec.2009, 11:57:12 a.m. »
Confirm si eu existenta gurilor de sub scaunele fata. Nu m-am uitat niciodata sa vad unde si cum sunt, dar daca tii mana jos in spatele scaunelor se simte la mana curentul de aer (si vara si iarna).

Plangeri de la cei din spate n-am avut niciodata, dar e neconcludent aspectul, pentru ca bancheta se ocupa foarte rar.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

« Răspuns #16 : 31.Dec.2009, 04:34:10 p.m. »
Probabil (nu am testat, dar e posibil) pe acele guri trece aerul doar in pozitiile "auto" si "picioare". Cei interesati pot face probe cu un pasager in spate.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #17 : 02.Ian.2010, 09:45:43 p.m. »
eu am cautat acele gauri de incalzire sub scaunul soferului dar nu am gasit nimic..
astept sa vad la prima intalnire in TM la alt sx

Offline Cristi

« Răspuns #18 : 02.Ian.2010, 10:44:46 p.m. »
Stateam in masina azi si mi-am adus aminte de topicul asta. De pe scaunul soferului am intins mana in spatele scaunului pasagerului cat si al soferului, dar nu am simtit nici o briza de aer cald.  :dknw: Eu am versiunea cu A/C manual, iar aerul era dat pe picioare, caldura maxima, de afara.

Cu prima ocazie cand am niste timp liber si sunt in masina o sa ma mai uit inca o data.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline bogdanb

« Răspuns #19 : 02.Ian.2010, 10:59:30 p.m. »
Gaurile pentru suflat aer spre locurile din spate sunt prevazute doar la modelele cu A/C automat. La cele cu A/C manual sunt doar cele standard din dreptul bordului. Doar manualul este pentru ambele modele, de aia si induce in eroare.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)