Autor Subiect: Bucureşti - Capul Nord - Bucureşti  (Citit de 21634 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi (XTI)

Re: Bucureşti - Capul Nord - Bucureşti
« Răspuns #20 : 22.Ian.2012, 05:14:08 p.m. »
Mda... aranjarea în pagină a site-ului cam lasă de dorit...  :-?

În partea dreaptă, un pic mai jos, este o listă a sub-albumelor unde sunt grupate pe zile fotografiile.  :angel:
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #21 : 22.Ian.2012, 05:19:55 p.m. »
merci... acum le-am gasit si eu... mi-am turnat un pahar de Vinars de Jidvei si ma pregatesc sa le savurez...  :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 06.Feb.2012, 02:18:54 p.m. »
Am mai zis, dar uite ca anu' asta vreau sa o fac. Asadar, am vorbit cu agentu' meu de turism si ....am descoperit ca traseul din Oslo spre Nordkapp este destul de nordic si nu prea lung (chiar daca n-are decat 2140km) dar cred ca sunt necesare 2 zile pentru parcurgerea lui  -  poate ma sfatuiti voi, @XTI si @rexkroki ;)

Asadar biletul de avion pana la Oslo este aproximativ 170€/persoana. Acu' pentru a nu rata fiordurile care ar fi cel mai indicat aeroport? Ar merge si prin Suedia? Vreau sa fiu cat mai eficient si cat mai ieftin si sa ma incadrez in intervalul 1-5.06.2012 (de Rusalii).

Masina, de inchiriat evident..desi ar fi fost frumos sa-mi iau junk-ul la plimbare :P, sper sa gasesc totusi un Suzuki Swift, dar vedem. Pretu' ar fi undeva la 240€ per 5 zile (clasa VW Golf - aici ar trebui sa intre sigur si Swift si SX4).
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline krantz

« Răspuns #23 : 06.Feb.2012, 02:33:04 p.m. »
Interesant....incep sa imi pun rotitele in functiune. Cam simteau lipsa unei..."Idei costisitoare"  ;)
SX4 S-Cross AllGrip 1.4 Boosterjet
SX4 1.9TD 4WD Gri metalizat

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 06.Feb.2012, 02:41:26 p.m. »
Nu cred ca este mai scumpa ca sosele. Parca versus Geneva 2010 e o idee mai scumpa :P
Noi ne-am gandit la urmatorul buget:
340€ avion
240€ masina de inchiriat
280€ 4 nopti cazare
400€ mancare
200€ taxe drum
TOTAL 1460€

Sper sa fi exagerat putin cu tarifele pentru mancare/ taxe drum astfel incat costul total sa mai scada nitel  B-)
  • #romaniaelectrica

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #25 : 06.Feb.2012, 03:02:43 p.m. »
Acum doar un reply scurt, cam pe fugă:

Ar fi păcat să încerci să faci în doar 2 zile drumul de la Oslo la Capul Nord. Pe bune...
Tehnic, cu ceva eforturi se poate face, dar e atât de interesant şi pitoresc, încât parcă aud deja regretele de la întoarcere că a fost făcut în regim de camion de marfă.  :D
Plus, verifică numărul de traversări cu ferry-boat-urile - astea vor face ca durata călătoriei să crească întrucâtva... dar şi costurile (chiar dacă nu sunt foarte scumpe).

Dacă pe parcursul organizării apar întrebări, here I am.  ;)
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline adrian_r5

« Răspuns #26 : 06.Feb.2012, 03:36:58 p.m. »
sa ma incadrez in intervalul 1-5.06.2012 (de Rusalii).
De ce de Rusalii  :-/ :-/ :-/

Adica mintea mea in gindu' ei zicea ca ar fi mai interesant sa fii acolo chiar pe 20.06.2012   >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 06.Feb.2012, 03:51:52 p.m. »
Daca se mai gasesc doritori astept propuneri de data. Acum ca sa-ti raspund...de ce Rusalii? Pai pentru ca de Rusalii avem deja o zi libera by default si la noi zilele libere sunt cam cu problema.

@XTI astept cat mai multe detalii...sunt dorinic sa asimilez informatie. Cred ca am putea sa o facem ca o excursie de Sambata pana Duminica gen:
Ziua 1-4 (Sambata, Duminica, Luni, Marti)
Oslo - Nordkapp
Ziua 5-6
Nordkapp
Ziua 7-8
Nordkapp - Oslo

Numai ca asa s`ar cam dubla costul cu cazarea si cred ca ar ajunge undeva la 560€ (am inteles ca e cam scumpa cazarea in zona).

L.E. Si costu' cu inchiriatu' :(
« Ultima Modificare: 06.Feb.2012, 04:04:37 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #28 : 06.Feb.2012, 06:29:51 p.m. »
Felicitari pentru initiativa.   :clap:
La prima vedere spun ca nu e recomandabil un Oslo - Nord Kapp dus intors in timp asa de scurt. Am sa studiez problema mai pe indelete putin mai tarziu si revin cu amanunte. Pana atunci o recomandare, daca timpul alocat e asa de scurt, incearca un aeroport mai in nord, Kiruna sau Rovaniemi de exemplu, chiar daca per total s-ar putea sa iasa putin mai scump.

Studiez problema si revin cu pareri.  :)

Offline Dl Popa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 65
« Răspuns #29 : 08.Feb.2012, 04:20:00 p.m. »
Daca se mai gasesc doritori astept propuneri de data. Acum ca sa-ti raspund...de ce Rusalii? Pai pentru ca de Rusalii avem deja o zi libera by default si la noi zilele libere sunt cam cu problema.

@XTI astept cat mai multe detalii...sunt dorinic sa asimilez informatie. Cred ca am putea sa o facem ca o excursie de Sambata pana Duminica gen:
Ziua 1-4 (Sambata, Duminica, Luni, Marti)
Oslo - Nordkapp
Ziua 5-6
Nordkapp
Ziua 7-8
Nordkapp - Oslo

Numai ca asa s`ar cam dubla costul cu cazarea si cred ca ar ajunge undeva la 560€ (am inteles ca e cam scumpa cazarea in zona).

L.E. Si costu' cu inchiriatu' :(
Doritori s-ar mai gasi,dar daca se poate sa amanam un an sa imi creasca si mie bebe-ul,m-as baga cu draga inima.Si as forta un pic expeditia pana in Groenlanda pe coasta de sud-vest.As face o propunere:sa o organizam pt 2013 si asa si-ar programa si alti doritori si banii si zilele de concediu din timp.
Never ride faster than your guardian angel can fly...