Autor Subiect: Suzuki Connect doar 3 ani fără plată  (Citit de 125 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Shrek09

Suzuki Connect doar 3 ani fără plată
« : 05.Nov.2025, 09:53:48 a.m. »
Neatza! Dețin un S-Cross de 3 ani fără o lună și, până acum, am folosit gratuit aplicația Suzuki Connect.
Încă de acum o lună mi-a apărut mesajul că pot plăti și reînnoi doar intre 5 și 10 noiembrie, iar, dacă trec de aceasta perioadă fără să plătesc, nu mai pot reveni ulterior.
Am vorbit cu dealerul de unde am cumpărat mașina și de la care am primit codul pentru aplicație și mi s-a spus că el știe că e gratuită.
A venit și data de 5 noiembrie și... Nu e gratuită. Se poate plăti lunar câte 30 lei sau anual 270 lei.
Aveți informații despre? Sunt alte mărci din această categorie care au aplicația gratuită permanent.
Dacă s-a mai discutat despre același subiect, îmi cer scuze, dar eu nu am găsit.
Atașez diverse poze, screenshot-uri cu diferite mesaje. Sper să fie luate în ordinea în care le încarc.
Mesaj original:
Thank you for using SUZUKI CONNECT.

The expiration date of the free period is approaching.
The expiration date is 2025-11-10.
We encourage you to consider purchasing a subscription at this opportunity.
The subscription can be purchased from 2025-11-05.

If the subscription is not purchased by the end of the free period, the SUZUKI CONNECT service will no longer be available.

・Subscriptions can be purchased via the smartphone app.
  • S-Cross AllGrip Mild-Hybrid 2022
Ex: Vitara 1,4 AllGrip 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Suzuki Connect doar 3 ani fără plată
« Răspuns #1 : 05.Nov.2025, 10:28:37 a.m. »
Pe site-ul Suzuki Connect, in secțiunea Q&A se precizează că perioada de gratuitate a aplicației este de 3 ani de când începe perioada de garanție.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Hoinar

Re: Suzuki Connect doar 3 ani fără plată
« Răspuns #2 : 05.Nov.2025, 03:15:05 p.m. »
Din cate stiu, mai multe branduri auto au treaba asta, gen toyota, bmw, skoda, vw, mercedes etc ... si se va extinde incet la toti producatorii auto.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!