Autor Subiect: Despre inteligenta artificiala  (Citit de 2884 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Despre inteligenta artificiala
« Răspuns #20 : 19.Dec.2025, 08:14:09 a.m. »
 =)) =)) =))

Cum sa fie AI altfel decât dupa chipul si asemanarea analfabetilor functionali care l-au creat?

PS: daca vrei sa te sinucizi, cred ca te ajuta .... acolo nu da gres.  =))
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline enicky

« Răspuns #21 : 19.Dec.2025, 11:56:24 a.m. »
=)) =)) =))

Cum sa fie AI altfel decât dupa chipul si asemanarea analfabetilor functionali care l-au creat?
   I-am cerut si eu multe info si la aceeasi concluzie am ajuns: la unele te ajuta, la alttele este cum am spus mai sus  "poate "să o dea de gard urât de tot", ca de, e facut tot de om."
Asta e tot de la analfabeti, binenteles !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #22 : 19.Dec.2025, 11:11:08 p.m. »
Râdem, glumim... dar e un punct de cotitură... la fel cum a fost apariția internetului.

Vine cu bune și cu rele, dar invariabil ne va afecta.

Offline ntire2000

« Răspuns #23 : 20.Dec.2025, 09:27:56 p.m. »
Momentan râdem și glumim.
Mai încolo o să o jupuim, ca să ne exprimăm mai academic.

Eu zic ca seria de filme Terminator are toate șansele să devină realitate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

« Răspuns #24 : 21.Dec.2025, 09:14:58 a.m. »
Eu zic ca seria de filme Terminator are toate șansele să devină realitate.

Terminator 3
https://www.imdb.com/title/tt0181852/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_terminator%25203
explică foarte frumos chestia asta - poți să-l vizionezi doar p-ăsta, fără celelalte, e suficient. La vremea lui, l-ai luat toți în bărci că nu e ce trebuie... (în plus, are una din cele mai tari scene de urmărire în trafic făcută vreodată la Hollywood)
  • ex-S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline enicky

« Răspuns #25 : 14.Feb.2026, 11:18:57 p.m. »
  Ce ne mai spune AI :
       Rezumat generat de AI

România nu „are nevoie” de Valentine's Day într-un mod necesar, cultural sau tradițional, dar a adoptat această sărbătoare occidentală (pe 14 februarie) cu mult entuziasm, transformând-o într-un fenomen comercial și social semnificativ.
Iată o perspectivă echilibrată asupra situației:
    Popularitate vs. Tradiție: Deși este o importanță culturală, Valentine's Day a devenit extrem de populară în România, mai ales în rândul tinerilor, fiind celebrată prin gesturi romantice, cine în oraș și cadouri.
    Dragobete vs. Valentine's Day: România are propria sărbătoare a iubirii, Dragobetele (24 februarie), care este strâns legată de tradițiile populare și venirea primăverii. Există o dezbatere culturală, dar mulți români aleg să le sărbătorească pe amândouă, considerând februarie „luna iubirii”.
    Impact Economic: Valentine's Day are un impact comercial major în România. Cheltuielile pentru Ziua Îndrăgostiților au crescut semnificativ, cu 411% în ultimul deceniu. Românii cheltuiesc în medie peste 400-500 de lei pentru cadouri și experiențe.
    Schimbare de mentalitate: Valentine's Day a evoluat de la o simplă sărbătoare a cuplului la un moment dedicat afecțiunii în general, incluzând uneori și prietenii sau iubirea de sine ("self-care").
În concluzie, România nu duce lipsă de ocazii de a sărbători iubirea, dar a adoptat Valentine's Day ca o opțiune modernă, pe lângă cea tradițională (Dragobete), ambele coexistând în luna februarie.

Apropos : astazi a fost si Sambata Mortilor !
O fi ironia sortii... o fi karma... da' nu prea se potrivesc!

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #26 : 17.Feb.2026, 09:43:46 a.m. »
Impact Economic: Valentine's Day are un impact comercial major în România. Cheltuielile pentru Ziua Îndrăgostiților au crescut semnificativ, cu 411% în ultimul deceniu. Românii cheltuiesc în medie peste 400-500 de lei pentru cadouri și experiențe.
Reclama-i sufletul comertului. Adoptiile obiceiurilor straine in detrimentul traditionalului.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline karui

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • helsinki
« Răspuns #27 : 17.Feb.2026, 01:01:06 p.m. »
De ceva vreme ne acapareaza tot mai mult atentia o gandire sintetica, AI-ul. Alias Inteligenta Artificiala.

As vrea sa discutam aici despre acest fenomen. Noutati despre AI, uneltele ei, modul de utilizare, etc.

Dar si cat de mult ne afecteaza, si ne va afecta, pe noi, cei ce suntem persoane fara inteligenta ... artificiala. :)

AI-ul este deja parte din viața noastră, fie că vorbim de recomandări online, automatizări sau instrumente creative. Cred că impactul depinde mult de cum alegem să-l folosim. Pentru unii e o amenințare, pentru alții o oportunitate. Important este să învățăm să colaborăm cu tehnologia, nu să ne simțim înlocuiți de ea.
  • kia

Offline enicky

« Răspuns #28 : 17.Feb.2026, 01:10:12 p.m. »
Reclama-i sufletul comertului. Adoptiile obiceiurilor straine in detrimentul traditionalului.
    De cand e lumea si pamantul(cum spune vorba)!
Pana la urma nu adoptia unui obicei strain m-ar deranja, cat ma deranjeaza manipularea ! Eu daca as fi femeie n-as accepta un cadou de Valentine's Day ! I-as spune sa mi-l dea peste o zi sau doua cadoul repectiv, daca chiar ma iubeste ! Nu neaparat cu ocazia unei sarbatori care n-are nicio legatura cu traditia noastra !
  Da, Dragobete nu suna asa de bine !
  Halloween : asta ce mai e?   "În cultura populară, Halloween a devenit o sărbătoare a horrorului și este asociată cu macabrul și supranaturalul." spune Wikipedia. Si ce este asa senzational in asta?
Ce e asa interesant ca te maimutaresti in niste haine ciudate?
   N-avem sarbatori de Craciun ? Buna dimineata la mos ajun, Steaua, Plugusorul, Sorcova, ne este rusine cu ele???! Sunt ale noastre, ne-am nascut cu ele si ar trebui sa ne mandrim cu ele !!!
    Am cautat pe Wikipedia halloween si Buna dimineata la mos ajun ! Cautati si voi ! Surpriza e ca despre prima scrie multe pagini, iar despre cealalta NIMIC !
    Mirarea si ingrijorarea este cauzata de faptul ca suntem usor de dus de nas, pacaliti si manipulati ca niste copii mici !

The following users thanked this post: BrSx4, Laurentiu

Offline enicky

« Răspuns #29 : 17.Feb.2026, 01:17:49 p.m. »
Pentru unii e o amenințare, pentru alții o oportunitate. Important este să învățăm să colaborăm cu tehnologia, nu să ne simțim înlocuiți de ea.
  Cu cat se va invata mai mult "colaborarea" cu tehnologia, cu atat mai repede vom fi inlocuiti ! Bine, nu va fi inlocuit electricianul sau zidarul, dar programatorul s-ar putea sa se... recalifice !