Autor Subiect: Dealer Suzuki Bacau  (Citit de 32254 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline HPA

Re: Service Bacau
« Răspuns #40 : 14.Ian.2016, 06:26:45 p.m. »
Salut,

A mai facut cineva revizia in service-ul din Bacau (Romil/Autopadova) in ultima vreme? Cum mai e personalul? Ce ulei folosesc? Poti sa stai langa masina pe timpul operatiunilor?

Mersi!
  • Suzuki Swift Sport
 

Offline smadalin

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 290
  • Thanked: 49 times
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Re: Service Bacau
« Răspuns #41 : 14.Ian.2016, 08:12:22 p.m. »
Salut,
am vazut ca interesul tau este pentru mai multe service-uri, probabil esti din Bacau si stai in Bucuresti?! In fine..nu e treaba mea :)

Oamenii de la Bacau sunt zambitori si primitori, asculta tot ce ai de spus...pana ajungi la mecanici.

Am facut urmatoarele:
1. pus scut metalic, tipul care monta a vrut sa il dea pe cel de plastic jos si cand i-am zis ca ala de plastic nu se da jos pentru ca vine cu extremitati de plastic folositoare, mi-a raspuns ca el monteaza scuturi de 20 de ani si stie ce face. La final mi-a spus ca a lasat si scutul de plastic :)

2. pus cotiera; la plecare am primit eroare in bord de la 4x4. Nu imi dau seama cum nu au vazut asta cand au scos-o din hala, la mine a aparut eroare in 10 secunde de cand am pornit motorul.
I-am chemat la masina, a venit unul murdar din cap pana in picioare cu un laptop care abia se deschidea si mi-a zis ca el nu se baga in masina ca e murdar(si atunci de ce m-a facut sa il astept 10min?!). Nu stia sa citeasca nimic in program, l-am intrebat daca nu cumva au uitat sa conecteze butonul cu modurile de condus si mi-a zis ca e posibil. Dupa inca 10 minute vine seful cel mare si intreaba ce are masina, la care asta se lauda ca a gasit problema la buton :))
Pentru ca nu vroia(si nu il lasam) sa se urce in masina, a venit un tip mai curatel cu un cutit in mana. I-am zis ca ii dau toti banii pe care ii am la mine, doar sa nu injunghie masina. Nu a inteles gluma asa ca i-am zis direct sa aduca niste ustensile de plastic, sa lucreze cu atentie cand scoate cotiera ca nu am chef de rupturi in plastic. A plecat suparat si dus a fost, sper ca nu a facut nimic rau cu acel cutit. Pe tipul murdar l-am surprins cand se plangea la sef ca l-am luat la misto pe colegul lui cu cutitul...go figure.

In service poti sa stai, daca e vara. Iarna e prea frig, nu au caldura. Chiar daca stai sa supraveghezi mecanicii vei fi atent doar la injuraturi, urlete etc. Cred ca face parte din tehnica de scoatere a clientului din hala.

Data viitoare imi setez navigatia spre Vest, cu Bacaul m-am lamurit.
« Ultima Modificare: 14.Ian.2016, 08:17:08 p.m. de smadalin »
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina
 
The following users thanked this post: ntire2000, HPA

Offline HPA

Re: Service Bacau
« Răspuns #42 : 14.Ian.2016, 11:40:28 p.m. »
Mersi pentru impresii. Da, sunt din Bacau si locuiesc in Bucuresti, insa nici pe aici nu e prea roz situatia din ce am citit.

Am masina de vreo 8 ani si nu prea am gasit mecanici buni sau care efectiv sa trateze masina ta ca si cum ar fi a lor.

Acum astept un Suzuki de la cei din Bacau. Am avut un moment de sclipire si le-am zis ca nu vreau accesoriile montate pe masina caci ma descurc eu cu ele (pentru cotiera am gasit un tutorial foarte bun), pentru senzorul de ploaie vad eu cum fac.

Ma gandeam pe viitor sa fac reviziile la ei, ca nu e chiar asa greu sa schimbi un ulei la motor (daca nu incurci busonul cu cel de la cutia de viteze) si cateva filtre, plus ca imi este oarecum la indemana.

Acum am o Toyota Auris si reviziile le fac la reprezentanta din Focsani (Bucuresti haos, iar aia din Bacau... praf e putin spus)
  • Suzuki Swift Sport
 

Offline smadalin

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 290
  • Thanked: 49 times
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Re: Service Bacau
« Răspuns #43 : 15.Ian.2016, 11:17:33 p.m. »
Nu ai cu cine, dar incet incet se vor trezi.
Pana acum am gasit doar doua locuri care merita sa le vizitezi cu masina. Un service incalzit, mare, toti isi puneau sculele la loc dupa fiecare operatiune, stiau unde gasesc fiecare cheie si nu urlau pe la colegi, erau curati oamenii si sculele erau curate, etc. Al doilea loc..o vulcanizare care folosea cheie cu invelis de cauciuc pentru prezoane, ca sa nu iti strice janta.

Preturile..la fel ca la restul, deci se poate. Din pacate service-ul Suzuki din Bacau mai are de furat meserie, daca vrea.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina
 

Offline dAlex

Re: Service Bacau
« Răspuns #44 : 29.Aug.2016, 12:05:09 p.m. »
La Bacau nu e doar service ci se pot si cumpara masini noi(AUTOPADOVA se numesc si vand si IVECO).

Am luat o Vitara de acolo. Per total sunt multumit de servicii.

Comenzile de masini noi se fac tot prin Hinode(Targu Mures) dar n-am resimtit asta in pret, dimpotriva as zice, sunt flexibili si comunica f bine. N-a fost data sa nu-mi raspunda agentul de vanzari la telefon, chiar daca era pe plaja, in concediu.. Si l-am stresat cu tot felul de intrebari.

Am luat si accesorii tot de la ei.

Daca cumpara cineva de la ei pe viitor sa se uite la pregatirea masinii inainte de livrare. Mie mi-au lasat 3 si ceva bari in anvelope ca de la fabrica, cand limita superioara la ECO e 2.9, nu mai zic de comfort... Si sa nu-i lasati sa va monteze ei accesoriile. Astea tin tot de service. Dar altceva, n-am de zis de rau.
 
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT
 

Offline smadalin

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 290
  • Thanked: 49 times
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Re: Service Bacau
« Răspuns #45 : 30.Aug.2016, 10:46:59 p.m. »
Salut,
masinile sunt vandute de fapt prin Autopadova Iasi si Hinode Tg Mures daca ai tichet rabla pentru ca Autopadova nu a reusit sa se inscrie in programul rabla.

Din cate tin eu minte, traseul e cam asa: eu am platit catre Autopadova Iasi, ei au trimis bani la Hinode, la randul lor au trimis banii catre fabrica in Ungaria, iar facturarea a fost facuta in sens invers bineinteles :)
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina
 

Offline dAlex

Re: Dealer Suzuki Bacau
« Răspuns #46 : 17.Iul.2017, 10:14:35 a.m. »
Am inlocuit la ei cu succes mai multe piese de plastic din partea din fata a masinii, rupte din cauza unui impact.

Impresia e ca incep sa se priceapa si la service Suzuki, cel putin seful de service pare sa le stie, dar, se pare ca sunt "strangatori". Cand au terminat de asamblat m-am pomenit cu ceva suruburi lipsa pentru care a trebuit sa fac galagie. A scos un surub "dosit" si l-a pus unde ii era locul, iar vreo doua aveau alta culoare decat cele originale. N-am mai comentat si pentru alea, parand identice ca dimensiune.

  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT
 

Offline smill

Re: Dealer Suzuki Bacau
« Răspuns #47 : 29.Oct.2018, 07:21:05 a.m. »
Salutare.
Pana la urma la Bacău este ok service-ul?
  • Seat Ibiza, Suzi Vitara 1.6 allgrip
 

Offline cydul79

Re: Dealer Suzuki Bacau
« Răspuns #48 : 06.Nov.2018, 06:48:11 p.m. »
Duc lipsa de profesionisti ca mai toate service urile. Sunt de nivel mediu. Ma pregatesc sa fac a doua revizie la ei, cu piesele melede data asta. Sa vedem cum o fi. Trebuie sa fii atent la receptia masinii la mici detalii sa nu te trezesti mai tarziu cu surprize.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl
 

Offline cydul79

Re: Dealer Suzuki Bacau
« Răspuns #49 : 25.Ian.2019, 09:27:56 p.m. »
Am deschis dosar de garantie la ei pentru grila fata argintie exfoliata si dupa o luna a fost aprobat. Deci se poate. Revizia de 30k a decurs ok.
  • Vitara S 4WD, MT- Cool White Pearl