Discutii auto generale > RCA & CASCO
Sitemul Bonus Malus la RCA
Geo (SX4Owner):
Pentru ca tot incepuse o discutie pe aceasta tema, spune-ti fiecare cum credeti ca va fi si cum ne va afecta pe fiecare.
..::Khaos::..:
Hm habar nu am ce-i ala :D (ce-i drept, nu ma uit foarte des la stiri, so daca ma poate lumina cineva ;) )
Swithin:
Din cate stiu, se refera la calcularea sumei RCA-ului in functie de istoricul fiecarui sofer: cine nu face accidente/nu are amenzi in decursul unui an o sa aiba mai putin de platit decat cineva care a fost implicat in asa ceva.
Eu am beneficiat de ceva asemanator cand am incheiat asigurarea CASCO la Generali - am primit 5% sau 3% reducere, nu mai stiu exact.
..::Khaos::..:
Ahaa... in cazul asta, sper ca tin cont daca accidentul a fost vina ta sau nu. Ca nu mi s-ar parea normal sa te loveasca cineva si apoi sa ai tu RCA mai mare ca ai luat parte la accident :dknw:
Batranul:
eu de-abia astept asta
am permis de 6-7 ani si nu am nici macar o amenda primita, oprit doar de 2-3 ori in trafic (apropo de asta e mit ca te opresc politaii daca ai masina veche-romaneasca ca am condus si oltcit si cielo si elantra si ignis e.t.c.)
a nu se intelege sa nu gresesc la volan :D insa gresesc cand trebuie :baston:
mi-ar prinde bine sa platesc asa...vreo 200 ron pe an rca-ul
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă