0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
....... nu intra in garantie deoarece sunt cauzate de pietre. Dar daca ar fi fost pe plafon e posibil sa fi fost acoperite de garantie
........S-a gresit de trei ori in inregistrarea reviziei. Mi se pare extrem de dubios. A patra inscriere este corecta, respectivul anulandu-le pe celelalte. Nu am inteles cum poti gresi de 3 ori.........
.......Am mai avut o interventie pe casco la Autonet si mi-au lasat bara din spate (fusesem lovit la stop) desfacuta, insa nu am observat cand am ridicat masina si asa am ramas cu ea. NU e foarte vizibil ce-i drept dar daca tot au montat o bara noua se putea prinde in suportii ei, cu mai mult simt de raspundere......
Inteleg ca degeaba cam faci reviziile la service-uri autorizate ca mare avantaj nu prea este. Masinuta prezinta 2 zone mici de rugina pe capota motorului insa raspunsul standard (cel putin de la Autonet) ca nu intra in garantie deoarece sunt cauzate de pietre.
......... In tara asta nu foloseste la nimic asa-zisa "garantie" ......
...... daca te-ai duce la un mecanic onest.......
....Si nu e doar la Autonet ...... ci la toti dealerii de la toate marcile, care se folosesc de orice pretext casa nu se onoreze de obligatii.E ca aia "masina are garantie 3 ani" dar daca o iei la bani marunti, ba acumulatorul are doar 1 an, ba cauciucurile au doar 6 luni... practic garantia se refera doar la motor si numai daca dealerului ii e lene sa invoce utilizarea necorespunzatoare...
Ca tot vorbim de garantie si suntem offtopic,eu sunt curios cate din casetele alea de directie de care vorbeste Mihai erau schimbate daca nu era un defect recunoscut de fabrica?.....
.....WayOfLife are dreptate.Trebuie sa va interesati temeinic ce inseamna garantie la cumpararea unei masini si de posibilitati de service si sa nu va asteptati la minuni avand in vedere ca suntem in categoria low-cost......
......Imi cer scuze pentru off-topic,dar aici s-au incins spiritele si cred ca doar aici se poate lamuri oarecum situatia.Daca se doreste,rog un moderator sa ia discutia si sa o mute in locul adecvat.Multumesc frumos.