Suzuki - discutii TEHNICE > Piese auto BALENO

Stergatoare

(1/2) > >>

augustinionut:
Dupa aproape 3 ani, cumpar 3 stergatoare din Kaufland si, surpriza, nu pot monta stergatorul pe spate, axul este mai subtire decat al celui original de plastic. Voi cum ati rezolvat?

jante.otel:
Ha! Si capra vecinului 🙂
Am patit oarecum la fel, dar in sensul ca n-am putut scoate stergatorul din suport, asa ca am schimbat doar lamelele - vreo 30, sau 60 ron parca, unele Bosch luate de la magazinul de piese auto din colt

Myhay:
Eu l am schimbat cu totul nu doar lamela. Am comandat de pe autokarma SWF vreo 26 lei parca am dat. Schimbat prin toamna. E ok sterge bine. Se potriveste pe brat la sistemul de prindere desi nu este identic cu cel de fabrica.

La Vitara am incercat de curiozitate sa l scot desi sistemul de prindere este identic ca la Baleno dar nu am reusit si n am mai  insistat. La vremea schimbarii o sa fie naspa. Parca e intepenit acolo

gabineg:
Nu știu cum e la Baleno, dar dacă stergatorul de luneta are 25 cm lungime, este comun cu celelalte Suzuki, inclusiv cu SX4 clasic.

enicky:

--- Citat din: gabineg din 14.Feb.2022, 10:15:25 a.m. ---... este comun cu celelalte Suzuki, inclusiv cu SX4 clasic.

--- Terminare citat ---
   Toate modelele Suzuki(si nu numai) au cate ceva in comun(chiar multe), dar daca stergatoarele alea au fost fabricate in pivnita, e clar ca nu se vor potrivi la niciun model .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă