LA MULTI ANI! Suzuki Club Romania

Ce repede trece timpul, parca mai ieri primeam urmatorul mesaj de la cristyyy2003:
Salutare!
Sunt cel mai happy ca am reusit sa torn cimentul pentru ceea ce sper sa devina comunitatea Suzuki din Romania. (in special SX4)
Va rog in mod deosebit sa fim impreuna grupul ce pune piatra de temelie a acestei comunitati. Ce ziceti?
Poate asa problemele noastre vor fi mai bine "auzite" de Suzuki Romania. Totodata vom avea totul la un loc (vezi DaciaClub).
Ce spuneti? Ne-am putea intalni sa discutam despre chestia asta? Eu is putin mai atehnic, dar totusi hai sa va arat cum arata cimentul care l-am turnat: SX4CLUB.
Am vazut ca adrian_r5 nu-i din Bucuresti dar...avem Yahoo Messenger (id meu este cristyyy2003) si telefoanele. (al meu: xxxxxxxxx).
Astept reactile voastre.
Cristi
P.S. Mesaj trimis catre: LeleaFloarea, rexkroki, adrian_r5, shmocs, mrzmfTot respectul pentru cristyyy2003 pentru modul cum a crezut in proiectul sau si pentru cum s-a luptat ca fundatia turnata in 22.09.2008 sa devina ceva frumos si de care sa ne putem bucura toti iubitorii de Suzuki.
Felicitari!

PS. din pacate nu pot sa vad la servici filmuletul, asa ca trebuie sa astept pana ajung acasa