Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 658907 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

De asta iadul romanilor nu trebuie pazit de nici un drac. Cum incearca unul sa iasa il trag ceilalti inapoi in cazan :dknw:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline toma

Si o stire intr-o nota pozitiva, ca sa nu fie topicul asta doar amar si jale:

Citat
[...]Spitalul Cantacuzino se bucura de renovarea unei sali de operatii si de echipamente vitale datorita donatiei Sandei Carciog Rizescu si tenacitatii executorului testamentar[...]

Restul, aici.

  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline shpeedy

Trebuie destul de mult optimism sa vezi ca stire pozitiva faptul ca o persoana particulara a lasat prin testament juma de milion de Euro pentru renovarea si dotarea aripii unui spital de stat, in timp ce autoritatea (sau una dintre autoritatile) care ar fi trebuit sa faca asta arunca cu banii pentru crearea unui holding municipal, ce nu este altceva decat o groapa de sifonat bani...
« Ultima Modificare: 29.Sep.2017, 08:26:20 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline miaunica

Hai, nu mai carcotiti atat! Duamna Firea a taiat de la infrastructura si mai da putin la Catedrala! La ce va trebuie spital, cand va puteti pur si simplu ruga pentru sanatate?!

http://www.zf.ro/eveniment/rectificarea-bugetara-primaria-capitalei-taie-din-banii-pentru-infrastructura-si-da-zeci-de-milioane-de-lei-bisericilor-16746681
cainii au stapan...pisicile au anturaj
 

Offline gabineg

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 14397
  • Thanked: 3397 times
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Imi vine in minte un vers din poezia IF a lui Kipling, care se potriveste de minune cu situația prezentata: "Ticăloșii fac capcane ca sa prindă proștii in joc".

Trimis folosind Tapatalk

  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
 

Offline enicky

Hai, nu mai carcotiti atat!.... La ce va trebuie spital, cand va puteti pur si simplu ruga pentru sanatate?!
   Bravooo, iar rugaciunea este gratis, pe cand doctorul/medicamentele costa(chiar si compensate), in plus ce n-ati remarcat voi, daca doctorii mai gresesc un diagnostic, sau te opereaza de altceva decat ai tu nevoie, in schimb n-am auzit ca un preot a gresit rugaciunea si i s-a "indeplinit" altceva decat avea nevoie un anumit credincios !

     "Da-mi Doamne mintea de pe urma a romanului", parca asa a zis jidanul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Offline sfichiu

  • VITARA S ,Matiz
 

Offline toma

Bine scris:

Mesaj într-o sticlă

Citat
[...]Nu va fi suficient ca Dragnea și Tăriceanu să piardă șefia partidelor lor. Nu va fi suficient nici ca la putere să vină PNL, pentru că și ei au o puzderie de Dragnea și Tăriceanu în partid, care de abia așteaptă să le ia locul. Este nevoie ca schimbarea să vină, în sfârșit, de jos în sus, prin forța și determinarea societății civile, a oamenilor cărora nu le este indiferent în ce țară trăiesc.[...]
Dacă românii nemulțumiți de cum merge țara nu vor găsi o cale să se unească și să forțeze schimbarea vom vorbi și peste 100 de ani de ce ne fac urmașii lui Iliescu, Năstase, Ponta, Antonescu, Dragnea, Tăriceanu și ai complicilor lor. Și nu ne va folosi la nimic, cum nu ne folosește nici azi.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 
The following users thanked this post: shpeedy, saureign, Emilian Sohterus

Offline saureign

tot de acolo:
http://www.digi24.ro/opinii/monstruoasa-minciuna-pe-care-s-a-cladit-cultul-lui-iulian-vlad-803135
"Dușmanii noștri interni au fost slăbiciunea celor deștepți și agresivitatea celor proști, din societate, dar mai ales din conducerea statului, care au permis ca modelul de conducător ce s-a replicat la toate nivelurile, până a ajuns să sufoce statul, să fie cel al incompetentului hoț, incapabil de vreo performanță pozitivă, zbir cu subalternii, slugarnic cu șefii, obsedat doar cum să rămână în funcție și să fure cât mai mult."
"În ciuda acestui eșec teribil, care a marcat toată perioada comunistă, există și azi politicieni și alți oameni încă influenți în stat care ne propun același model. Toată rezistența la lupta anticorupție, la modernizarea statului, la promovarea valorilor și competenței, la respectarea unor criterii ferme de integritate, protecția baronilor, folosirea unor jurnaliști abjecți pentru a spăla pe creier mulțimea nu înseamnă decât o încercare de a perpetua un model de societate divizată radical între stăpâni și slugi, cu nimic diferită de cea peste care domnește Vladimir Putin.
„Da, o să ne batem în continuare cu rușii, dar și cu capitaliștii ăștia nenorociți care nu ne lasă să fim stăpâni pe moșia noastră cum ne taie pe noi capul“ – așa ar suna crezul tuturor celor ce se opun reformării în profunzime a țării. Asta au făcut înainte de 1989, asta au făcut și după, asta vor să facă în continuare (…)”"
  • Swift 2019 allgrip
 
The following users thanked this post: toma

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 
The following users thanked this post: toma, saureign