Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 855289 ori)

sfichiu şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

@adrian_r5

Asta cu colaborarea cu securitatea e intradevar un subiect care se muleaza perfect pe topicul asta. Daca imediat dupa revolutie s-ar fi adoptat modelul din fosta DDR, unde parte din arhivele Stasi au fost facute publice si s-ar fi aplicat punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara cred ca Romania era cu totul alta acum, o tara mult mai dezvolata si cu oameni mai buni.

Offline danker

-Daaaaaaaaa, cred ca romanii colonizau deja planeta Marte, iar romanii se transformau in cel mai politicos, meticulos si civilizat popor, toate metehnele de sute de ani  existente in gena acestui popor ar fi disparut ca prin farmec.  :-O
-Copiiiii......nea nicu nu mai este de 21 de ani o scuza pentru porcariile care ni se intampla, ce rost are sa gasim paleative si pretexte jalnice.  :dknw:

P.S.
Poate doar bomba cu neutroni ... :dknw:
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline rexkrokiDAU

-Copiiiii......nea nicu nu mai este de 21 de ani o scuza pentru porcariile care ni se intampla, ce rost are sa gasim paleative si pretexte jalnice.  :dknw:

Bunicuuuuu....  cine a vorbit de Nea Nicu?   :)

Offline bogdanb

Poate doar bomba cu neutroni ... :dknw:

Ramane intrebarea: punem mana la munca sa o facem aici, sau o aducem de-a gata din import?  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Made in China! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

Stiu ei de ce... :baston:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

:-?

PS. trebuie sa recunosc insa ca melodia de la filmulet imi place mult.  :)
« Ultima Modificare: 03.Feb.2011, 12:03:45 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Acum vreo 10 ani am trecut seara prin aceasta localitate. Am oprit masina si am coborat. Parca era Las Vegas !!! Iluminare a giorno.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

Cred ca la intrarea in localitate ar trebui scris - alaturi de numele 'urbei' - si "Aici sunt banii dvoastra.!!!"

In alta ordine de idei, as vrea sa-l vad si eu pe inspectorul/functionarul de la primarie care a eliberat autorizatiile de constructie (functionar care cred ca e ingropat in aur)...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci