Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 854809 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

« Ultima Modificare: 04.Ian.2011, 02:10:57 p.m. de pexic »
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline edy70

http://www.urbaniulian.ro/2011/01/05/legenda-taranului-roman-si-a-darnicei-doamne-ue/

Si din pacate, realitatea se apropie (o spun prin prisma umilei mele experiente in agricultura) dramatic de legenda ..... X-(
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Laurentiu

Demnitarii din fruntea tarii; Romania, condusa de timplari, fochisti si dresori de caini:

http://www.inpolitics.ro/dezvaluiri-socante-romania-condusa-de-timplari-fochisti-si-dresori-de-caini-art63662.aspx
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

Avand in vedere ca STIAM ca suntem condusi zeci de ani de un pantofar ... nu mai e o noutate ... o putem considera ca un fel de avansare ... totusi un fochist ... e mai tare :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Diferenta e ca fochistul trebuie sa stie sa citeasca, sa poata fi autorizat ISCIR.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

...fochistul trebuie sa stie sa citeasca...
Circarul in schimb, NU.
Romania, condusa de timplari, fochisti si dresori de caini
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Deci mi-am promis ca nu o sa mai scriu aici..ca incerc sa-mi controlez frustarile dar...
In Romania pentru a infiinta o societate comerciala, pfa, asociatie fam, orice ai nevoie de muuulta maculatura, tipizate, taxe notariale, taxe la judecatorie si multe alte taxe si evident multe cozi. Daca toate astea nu erau suficiente mai e nevoie si de o hartie numita "acordul asociatiei". Ce inseamna asta? Pai vecinul de sus, vecinul de jos, vecinul din stanga, vecinul din dreapta, vecinul din diagonala practic tot blocul tre sa-ti semneze tie cum ca sunt de acord ca tu in spatiul propietate PERSONALA sa poti avea SEDIUL SOCIAL! Dupa ce treci prin toata aceasta corvoada  vine "presedintele blocului" care da, tre sa isi dea si el acordul ca tu in spatiul tau propietate personala poti avea un nenorocit de sediu social iti spune ca hartia nu e corect forumulata (hartie tip si asta de la un avocat) si ca trebuie refacuta dupa cum stie ca trebuie.

ROMANIA te iubesc,
Aici nu ma plictesc!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

Am postat acest film in legatura cu ideea de aici.
« Ultima Modificare: 08.Ian.2011, 09:40:18 p.m. de rexkrokiDAU »