Autor Subiect: Pesiune pneuri - TOO HIGH!  (Citit de 5373 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Pesiune pneuri - TOO HIGH!
« Răspuns #10 : 06.Ian.2010, 10:54:49 a.m. »
deci sa inteleg ca nu mai esti asa suparat pe Suzuki acum. ci pe presiunea mare da?  :P

Offline BXXENL

« Răspuns #11 : 06.Ian.2010, 03:42:25 p.m. »
Daca nu mergi cu masina plina, incearca 2.2 pe fata si 2 pe spate, e divin. Suza mea merge asa dintotdeauna, fara probl si fara uzura inegala pe cauciucuri.
  • SX4 1.5
Alex

PTR

• Vizitator
« Răspuns #12 : 06.Ian.2010, 06:26:59 p.m. »
 Trebuie avut in vedere si temperaturile la care se masoara presiunea, eventual de gasit o medie in functie de temperatura exterioara. De asemenea nu cred ca e o idee buna a se masura presiunea cand masina este batuta din lateral de soare.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 07.Ian.2010, 01:14:38 p.m. »
@micrl: mai am nemultumirile mele dar m-am imbunat! :)
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline Lightspit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #14 : 17.Ian.2010, 12:11:49 p.m. »
Salut, asa cum am zis si la ceilalti, masinile vin cu pneurile superumflate pt ca este mai usor si mai sigur de fixat masina pe platforma in timpul transportului, plus ca soferul camionului nu o sa simta leganarea masinilor transportate in curbe si la frane. La frane conteaza foarte mult daca ai o incarcatura care ti se leagana in spate.
Nu este specific doar la Suzuki ci la toate masinile care vin pe platforma.

Offline hugbear

« Răspuns #15 : 17.Ian.2010, 11:01:46 p.m. »
O fi cum zici tu, dar ceea ce conteaza e ca dealerii nu fac pregatirea de vanzare corespunzator. (O fi asa de greu sa puna un manometru pe roata???)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline riah

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • "URECHIATA"
« Răspuns #16 : 26.Mar.2010, 10:20:13 p.m. »
Mulţi dintre dealeri habar nu au ce este ăla manometru. Nu au niciun fel de scule în show room. Sunt exact ca vânzătoarele dintr-un magazin de costume noi: le curăţă puţin cu peria pe umeri, dar dacă ai un nasture slăbit nu au ac şi aţă.

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 27.Mar.2010, 07:40:02 a.m. »
Mulţi dintre dealeri habar nu au ce este ăla manometru.
Ei sint pusi acolo sa VINDA marfa. Pt service si altele, sint altii platiti.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline balky

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #18 : 07.Sep.2012, 11:19:26 p.m. »
am luat-o pe tzuki a mea acum 2 luni de la reprezentanta suzuki vicenza cu 43k km in garantie pana in aprilie 2014.2000 km i-am papat instant asa ca a trebuit sa-i fac revizia de 45k la reprezentata suzuki din trento(unde stau) saptamana asta.cand mi-au dat masina inapoi macanicul mi-a zis ca avea rotile la 3 atm.culmea e ca mi-a disparut si un zgomot foarte ciudat(ca un scurt circuit) cand viram(serpentine,giratorii....)aproape la maxim.oricum se simte diferenta.....imediat ce am luat-o am bagat-o pe coclauri si mi se parea un pic ciudat(se auzea ca un ecou in roti...)......ps:la suzuki trento lucreza cel putin 2 romani mecanici....m-am simtit ca acasa... :)