legat de pret e super.. fiind GS.. sau cu dotari de GS. iooi eu daca o vand pe a mea o sa iau 3ooo pe ea peste 1 an?

legat de teste:
- test de diagnoza poate sa ti-l faca anumiti membrii ca sa nu il mai platesti
- test de caroserie... poate sa ti-l faca orice tenichigiu.. ca sa afli cat de lovita a fost.
NOTA: daca vrei sa mai negociezi ceva la ea.. iti zic un secret cu care poti sa mai tragi in jos. pune-te si desfa plasticul de sub volan. e prins in 2 suruburi. sa nu ramai surprins de
rugina de pe fiarele dintre mate(matzele masinii). va ramane surprins proprietarul.
- test de suspensie merge facut dasi la un drum poti sa iti dai seama cam cum troncane sau nu si asa vei sti pe ce drumuri a umblat
telescoapele le poti vedea prin apasari.. dar nu cred ca au vre-o problema.
la 46 ooo cauciucurile ar trebui sa aibe ceva uzura.. vezi sa nu fie problema la unghiul de fuga. daca are si cauciucuri de iarna la ea inseamna ca a avut grija cat de cat de suspensia masinii, dar si de viata lui

- bucsaraie .. o sa poti schimba probabil cate ceva.
- cartea de service.. vezi cam la cati kms au fost facute. la 15ooo se face revizia la sx4.
NOTA: sa nu te astepti sa vezi alte reparatii scrise in carte pt ca nimeni nu le scrie... poate in sistemul lor exista o baza de date..
despre wayoflife.. din cate stiu nu e mecanic ca sa te poata ajuta.