Autor Subiect: Suzuki Swace  (Citit de 50670 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Suzuki Swace
« Răspuns #100 : 04.Feb.2024, 06:38:45 p.m. »
Si s-a stins? Noi n-avem masini electrice.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Popești leordeni
« Răspuns #101 : 04.Feb.2024, 07:37:50 p.m. »
Încă mai arde ::)), s.a stins imediat.
SWACE e hibridă, are și termic și motor electric cu bateri aferente care se află sub bancheta din spatele mașini. De-aia am întrebat dacă are un buton care decuplează bateriile de restul angrenajului....
  • Suzuki Swace

Offline BogdanT1980

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Popești leordeni
« Răspuns #102 : 15.Iun.2024, 11:53:34 p.m. »
Voi aveți probleme cu , conectarea telefonului la mașină? Îl conectez și după 3-4zile se deconectează și nu mai merge sa.l cu nectez. Dau ștergere dispozitiv și îl rebag și tot noi merge...
  • Suzuki Swace

Offline Vivio

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • B
« Răspuns #103 : 07.Iun.2025, 02:15:58 p.m. »
Salutare dragilor!

Ma tenteaza un Swace, gen Spirit (e cam lunga masinuta si am nevoie de toti senzorii). Garda la sol e un pic mai mica decat la Focus-ul meu.
Sunt probleme cu garda, la rampe /pante d ela mall-uri sau trecereile de pietoni inaltate?

Cum vi se pare masina, merita la ce sume necesita?

Cele bune!
  • S

Offline TiseMarius

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Cluj-Napoca
« Răspuns #104 : 31.Oct.2025, 07:56:44 p.m. »
Salutare colegii!.
   Dețin un Suzuki Swace 2020 și am o problema cu luminile ambiental cele de fabrica din zona încărcări wireless și de pe consola centrala (suporți de pahare), nu mai merg. Becurile sunt bune, siguranță nu am găsit nici una arsa. Cele de pe uși luminile funcționează.
   Știe cineva unde as putea să mă mai uit, ceva modul de lumini și unde se afla poziționat!. Ms.
  • Suzuki Swace 2020