Autor Subiect: Fapte bune ale membrilor SCR  (Citit de 4011 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Fapte bune ale membrilor SCR
« Răspuns #10 : 11.Dec.2020, 08:57:50 p.m. »
Uite astea fapte bune! Ma bucur mult sa citesc despre ele. La cat mai multe!

The following users thanked this post: gabi males

Offline bisti

« Răspuns #11 : 11.Dec.2020, 10:07:05 p.m. »
@gabi males pune o întrebare la asociația respectiva. Am un Nintendo Wii de donat.
Cum pot lua legătura cu ei pentru livrarea pachetului?
Consola este impecabila și foarte puțin folosită. Sta de vreo 2 ani in cutie.
Mersi.

Offline enicky

« Răspuns #12 : 12.Dec.2020, 11:54:39 p.m. »
Cititi si apoi vedeti daca nu cumva va puteti implica in ajutorarea cuiva (direct sau prin donatie)https://worldvision.ro/wp-content/uploads/2020/11/Infografice-Raport-de-Bunastare-a-Copilului-din-Mediul-Rural-2020.pdf.
  Inca de la inceputul anului fac o donatie lunara(i-am dat "automat") pentru fundatia Mihai Nesu. Nu e mult, dar cred eu, conteaza ! Imi raspund in fiecare luna cu un sms si dupa cateva luni mi-au cerut acceptul sa ma si sune sa-mi multumeasca dar am refuzat apelul.

Am reluat postarea asta nu neaparat sa se vada ca fac eu o donatie, cat mai ales pentru link-ul pus de @toma, poate cineva se implica sa faca o fapta buna :
https://worldvision.ro/wp-content/uploads/2020/11/Infografice-Raport-de-Bunastare-a-Copilului-din-Mediul-Rural-2020.pdf.
  In rest, faptele bune nu trebuie neaparat sa cuprinda valori mari, pot fi si unele marunte, dar utile pentru un coleg, un amic de exemplu, mai ales cand pe tine nu te "costa" nimic, decat eventual cateva minute din viata ta.
   Putin-cate-putin devenim mai buni !
  Ultima chestie care mi s-a intamplat a fost cand am comandat la o firma niste glicerina vegetala si niste creme, toate valorau vreo 20lei si am primit 4 sticle cu argint coloidal. Primul lucru la care m-am gandit a fost persoana care astepta cele 4 sticle si nu le primea. Am sunat la firma si d-ra a fost foarte incantata ca vreau sa-i returnez coletul, altfel avea ea de plata vreo 600 lei. Numai cine nu munceste, nu greseste !
« Ultima Modificare: 13.Dec.2020, 12:24:33 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabi males

« Răspuns #13 : 13.Dec.2020, 12:10:33 p.m. »
@gabi males pune o întrebare la asociația respectiva. Am un Nintendo Wii de donat.
Cum pot lua legătura cu ei pentru livrarea pachetului?
Consola este impecabila și foarte puțin folosită. Sta de vreo 2 ani in cutie.
Mersi.
Asociația Maria Holtzhauser,Calea Bucureștilor nr 1, Pantelimon, Ilfov, 0721.737.565 Olivia Pamfil
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: gabineg

Offline bisti

« Răspuns #14 : 13.Dec.2020, 01:05:35 p.m. »
Mersi. Ii caut mâine. Am mai adunat ceva jucării ce stau de bibelou.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #15 : 13.Dec.2020, 05:21:50 p.m. »
...
Succes!

Bula: "Eu am salvat o fată de la viol". Urmarea...Cine știe, cunoaște!   :D

Lăsând gluma la o parte, va rog sa faceți in fiecare zi pe cineva sa zâmbească. Nu, să RÂDĂ! Dacă se poate, in hohote!  Nici nu știți cat bine îi faceți!

PS: Nu suna prea dulce dar din experienta... nici o fapta bună nu rămâne nepedepsită!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline gabi males

« Răspuns #16 : 18.Dec.2020, 12:10:36 p.m. »
Sper sa nu deranjeze aceasta postare dar...sunt multi oameni, multi copii cu multe, multe probleme grele. Poate ca reusim sa facem pe cineva sa zambeasca macar...
https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune/mofte

The following users thanked this post: gabineg

Offline ...

« Răspuns #17 : 18.Dec.2020, 12:24:54 p.m. »
Sa ii sune Buzdugan si sa le spuna in direct glume furate...

In alta ordine ontopic de idei, de comun acord cu sotia, am cumparat cateva zeci de carti si le-am donat bibliotecii scolii unde activeaza. Nu Amintiri din copilarie sau poezii incuiate pe care nu le-ar intelege elevii, ci aparitii moderne, foarte apreciate de copiii din ziua de azi.

The following users thanked this post: enicky

Offline gabi males

« Răspuns #18 : 19.Dec.2020, 03:15:41 p.m. »
Pentru ca ma simt dator fata de viitorul copiilor, am ales sa mai fac 2 fapte bune. Nu vreau sa ma laud, categoric...NU. Era un topic...ce ne dorim in anulxxxx. Ei bine, imi doresc ca, la acest sfarsit de an dificil, sa fie ajutati cat mai multi oameni care au mare nevoie de acest ajutor.Poate ca nu m-am exprimat foarte coerent dar, credeti-ma...am mari emotii.Cred ca am imbatranit si,cum se spune, m-am inmuiat...

The following users thanked this post: ...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14744
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 19.Dec.2020, 03:21:33 p.m. »
Organizația studențească Youth in Action a FIMM ne-a provocat sa donam pentru o cauza nobila:

"Ca în fiecare an, Youth in Action Inginerie Mecanică și Mecatronică organizează evenimentul “Împreună le putem schimba viitorul” cu scopul strângerii de fonduri pentru diferite cauze sociale. Pentru această ediție, cea de a 8-a la număr, ne-am alăturat echipei “Dăruiește Viață”, pentru a sprijini campania #NoiFacemUnSpital.

Linkul către pagina noastră de Facebook este: https://www.facebook.com/youthinactionimm

Linkul către campania de donații este: https://tinyurl.com/daruieste"

Am achiziționat si eu 10 actiuni.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice