Discutii auto generale > RCA & CASCO

Sfat service suzuki - Bucuresti

(1/2) > >>

AfloareiB101:
As dori un sfat unde sa merg sa fac reparatia la masina (cu casco-regres). Nu vrea sa stiu detalii./ doar o parere personala legata de oameni implicati/timp asteptare.
exemplu: dute acolo ca mi-a placut,..stai departe de cei de la.......

Intrebarea vine in urma unei discutii cu unul din service-uri suzuki autorizate, unde domnul cu care am discutat mi sa parut un "mitocan" ca sa nu spun alte cuvinte mai urate. plus regula, faci dosarul la noi, o repari la noi.
Oricum reparam doar la reprezentanta, dar as dori sa fie o experienta ok. Nu sa ma enervez din cauza lipsei de soft/people skills. Vorbim totusi de reprezentanta, nu de vreun atelier shady.
- context: nici unul, nu m a intrebat nici un detaliu, nimic.

Va multumesc si sarbatori fericite tuturor celor din comunitate!

VictorN:
Eu as sta departe de Autonet. Sunt dorei. În cazul meu o problema simpla le-a dat bătăi de cap, nu au reușit sa o rezolve din 2 încercări și concluzia a fost ca eu sunt de vina.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

shpeedy:
Pe principiul asta, vei sta deoparte de toate service-urile - reprezentanta sau nu. Pentru ca natia asta atata a putut sa faca in 3 decenii - sa-si bata joc de conceptele de educatie/munca/calitate a muncii/responsabilitate - si mersul cu masina intr-un service a ajuns sa fie in ziua de azi o ruleta ruseasca, indiferent de brand. Din 2010 am tot avut Suzuki - si noi, si sh, luate din Bucuresti sau din tara, servisate si reparate in Bucuresti sau in tara, in service-uri de reprezentanta sau nu. Un raspuns general valabil nu mai exista. Cele mai multe relatii pe parte de service le-am avut cu Autonet-ul, si cu bune, si cu rele - pentru ca nimeni in Romania de azi nu-ti mai poate garanta ce va fi maine, si calitatea/responsabilitatea muncii difera chiar si la acelasi service - fctie. si de meseriasii disponibili sa munceasca la masina. Pe parte de reparatie (pe Casco) eu am avut experiente OK cu Autonet. Dar alti colegi nu au avut - au avut cu DAB sau cu MJD Prestige (parca). As recomanda totusi reparatia in reteaua Suzuki (desi nu este o certitudine, sunt sanse mai mari sa aiba expertiza pe modelele in esenta comercializate de ei). In Bucuresti, unii colegi au avut experienta OK si cu TopLac.

dthem:
Am fost acum cateva luni pentru o reparatie mare pe casco la Autonet si pot spune ca nu recomand absolut deloc. Vezi ca sunt foarte agresivi pe marketing cand mergi la constatare, chiar ilegal de agresivi daca vad ca e o paine de mancat. Eu am acceptat sa fac reparatia la ei pentru ca sunt relativ aproape de biroul meu si cam atat. Calitate execrabila si oameni extreeem de slab pregatiti si cu vocabular de copii dintr-un sat uitat de lume. Impresia lor despre ei insa e la cote inalte.

Am fost multumit de DAB, mi se pare ca sunt cea mai profi reprezentanta. Ce-i drept la ei am fost doar cu o bara spate de inlocuit, deci nu mare lucru. Mi-a placut ca n-au tinut masina, mi-au luat cod culoare, au vopsit-o si m-am dus doar sa faca swap-ul propriu zis. Cred ca i-as recomanda.

gabineg:
Acum depinde si ce fel de reparatie ai de facut. Presupun ca e vorba de tablarie (aripi, bare, usi, faruri, etc.)

Te poti duce sa faci constatarea la un centru (care face doar constatari) al societatii cu care ai Casco, ei iti aproba dosarul de constatare (cu amiabila, RCA-ul si documentele vinovatului), iar apoi mergi la orice reprezentanta vrei cu acel dosar. Ar mai fi o eventuala reconstatare pe care-o face service-ul si pe care asiguratorul trebuie s-o aprobe.

Eu asa am facut pana acum in cele 3 cazuri in care am avut nevoie de reparatii. Cei de la Autonet au facut treaba de calitate, dar si vopseaua de la masina mea este nemetalizata si iese la fel cu cea originala.

In utimul caz am fost la Toplac (cu centru de constatare Generali) pentru ca mi-am lovit singur masina si n-am avut nevoie de regres. Si ei au lucrat ireprosabil.   

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă