Autor Subiect: Suspensie reglabila Suzuki - Swift, SX4, Grand Vitara  (Citit de 9088 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Suspensie reglabila Suzuki - Swift, SX4, Grand Vitara
« Răspuns #10 : 28.Mai.2011, 08:08:06 p.m. »
la chinezi http://item.taobao.com/item.htm?id=8971038365
pret 2111 euro acolo

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #11 : 28.Mai.2011, 11:15:00 p.m. »
zi te rog frumos un pret la acest air ride, cu toate taxele, livrat acasa la mine.multumesc frumos.

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 29.Mai.2011, 11:20:00 a.m. »
nu am idee cat costa.. dar o sa ma interesez

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 29.Mai.2011, 11:55:25 a.m. »
Asa nu mai vand io Suza.
@Trixi cat este suspensia D2 pentru SX4?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #14 : 29.Mai.2011, 12:43:21 p.m. »
miocrl, te-am intrebat de pretul final, pentru ca sunt constienta ca suma asta este destul de departe de suma finala. plus, mai intervine o problema. investesti o suma destul de mare, dar daca t-i se intimpla ceva, stai cu ochii in soare, pana ce te rezolva cineva?
obiectiv vorbind, ieri am descoperit ca in pachetul meu aveam 2 suspensii de dreapta.luni pun pe curierat, joi primesc amortizorul bun, pe we am masina. si asa imi vine sa bag cutitul in cineva, ca dupa ce am stat 3 saptamani, mai stau inca una...dar ce m-as face cu o piesa import....CHINA???? (in care am investit mai mult decat jumatatea valorii masinii???)

Cristi, suspensia D2 costa cam 1000 de euro.Este reglabila mecaninc, cu 2 cheite ce primesti in cutie cu suspensii.Nu stiu daca trebuie sa demontezi roata pentru a ajunge la ele, iti zic sincer. Cred ca nu e nevoie, dar asta mai trebuie sa intreb.Furnizorul are afacerea din 2005 in Debretin si este unul dintre cei mai vechi din Ungaria.

Offline miocrl

« Răspuns #15 : 30.Mai.2011, 03:48:31 p.m. »
corect. e riscant cu Made in China.

Offline Trixi

• Sr. Member
« Răspuns #16 : 16.Apr.2012, 06:21:28 p.m. »
Pentru SX4 si GV nici acum nu stiu sa fie, dar pentru Swift si Splas sunt chiar mai multe solutii la capitolul suspensie reglabila pe inaltime, varianta mecanica.

FK, Jom si AB. Jom nu recomand sub nici o forma din cauza calitatii. FK este ok, insa AB a aparut cam la aceeasi cost cu FK si pare sa fie putin mai premium decat FK. Se livreaza din Germania cost maxim pana la 650 euro, cu transportul inclus.