Suzuki - discutii TEHNICE > Probleme tehnice SX4
Frana de mana
thexvl:
Am si eu o intrebare. De cand am luat masina frana de mana nu tine cum trebuie. la plecarea din panta tin masina din ambreiaj pentru ca frana de mana nu are efect(masina o ia cu spatele). am fost azi la service au strans pe acolo dar degeaba. tot trag cu 2 maini de ea sa stea. La voi tine frana de mana? ma refer daca poti face o intoarcere cu frana...sau in linie dreapta daca se blocheaza rotile(in mers)
whizzy:
cam la fel e si la mine ..
BXXENL:
La mine tine ferm daca o trag pana la capat, nu mai pot pleca de pe loc, imi blocheaza rotile daca sunt in mers, in panta nu o ia la vale. La inceput mi se parea ca nu prea tine, dar cu timpul ori a inceput sa tina mai bine ori m-am invatat sa o trag pana la capat.
thexvl:
adica daca ti se pune pata poti sa te intorci cu ea?
bogdanb:
Intoarcere in frana de mana cu SX4, lol =))
In nici un caz cu a mea; Ca si voi, de cand am luat-o mi se pare ca nu tine. E adevarat, ca daca ridic maneta cam peste 45 de grade parca tine, dar oricum nu pe orice panta ("orice panta" = una pe care Meganul ramanea intepenit pe loc la trei dinti :fluier:)
Oricum, daca din ce ziceti, ca face la fel si dupa reglaje inseamna ca ori e cablul de frana e prea lung, ori cursa de reglaj e prea scurta, ori ferodourile sunt prea proaste. :dknw:
Apropo, @BXXENL, cat de sus inseamna la a ta "pana la capat"?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă