0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@Alexandra17 felicitări pentru achiziție și să te poarte mulți km fără probleme. Țin să reamintesc că acesta este un forum structurat pe diferite domenii de interes. Te rog să te familiarizezi cu structura lui și să nu amesteci diferite subiecte de discuție în același loc.
Citat din: VictorN din 21.Sep.2020, 07:01:13 p.m.Nu te lasă dealerul sa pleci fără RCA. Dar ai nevoie de extinctor, trusa de prim ajutor, triunghi și Vesta reflectorizanta. Acestea ar trebui sa fie în dotarea standard a mașinii nu un extra oferit de dealer. Asa cum ar trebui sa fie și covorasele sau scutul pentru motor. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkAdând în vedere ca sunt "boboc" și am tot văzut discuții despre scuturi, îmi poți spune dacă astea va trebui sa le pun eu ulterior, în regie proprie? Cat de importante sunt? Scuze dacă pare o întrebare stupida dar mi-e puțin neclar.
Nu te lasă dealerul sa pleci fără RCA. Dar ai nevoie de extinctor, trusa de prim ajutor, triunghi și Vesta reflectorizanta. Acestea ar trebui sa fie în dotarea standard a mașinii nu un extra oferit de dealer. Asa cum ar trebui sa fie și covorasele sau scutul pentru motor. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
@enicky felicitări, la cat mai mulți!Și eu tot cu Rabla, dar nu m-am putut despărți de mașina veche, asa ca am luat tichet. Când ai luat-o? Revizia ai făcut-o sau urmează?
Mașina vine cu un scut motor deschis în centru și fără scut diferențial. O pereche de scuturi e o investiție bună și se pot monta inainte de receptie.
Aftermarket.Cei din reprezentanta m-au avertizat, după montare, ca în cazul în care diferențialul spate ruginește pentru ca stagnează apa deasupra scutului o sa fie doar vina mea.