0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu te lasă dealerul sa pleci fără RCA. Dar ai nevoie de extinctor, trusa de prim ajutor, triunghi și Vesta reflectorizanta. Acestea ar trebui sa fie în dotarea standard a mașinii nu un extra oferit de dealer. Asa cum ar trebui sa fie și covorasele sau scutul pentru motor. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
In curand voi fi fericita (sper) posesoare a unui SX4 S-Cross Hybrid si voiam sa va cer parerea legat de ce ar trebui sa verific atunci cand ma duc sa iau masina.P.S. Nu stiu daca am postat unde trebuie, rog admin sa mute subiectul daca trebuie.
Bine ai venit pe forum, ducem lipsa de prezente feminine! Pai în primul rând, sa nu pleci fara presuri, ar fi pacat sa "inaugurezi" mocheta din prima cu mizeria de pe strada.Apoi, sa nu pleci fara strop de benzina în rezervor (chiar daca e hibrida), multi baga în rezervor doar 1l de carburant - atâta cât sa ajungi în primul peco.Sa vezi daca ai trusa, extinctor, triunghi reflectorizant - un dealer care se respecta ti le face cadou si pe astea.PS: sa ai parte doar de drumuri bune si de cât mai putine consultatii ale masinii la "doctor". Oricum, la orice problema de care o sa te lovesti, gasesti pe aici "material didactic" mai mult decât stiu unii meseriasi prin reprezentante.