Mitocan de bucuresti! A stat ce a stat in spatele meu (taxiul) dupa care...
Intersectia Dr. Taberei cu Dr. Sarii (venind de pe Dr. Sarii), in fiecare dimineata am parte de acest "circ" cu zeci de masini care ma depasesc pe contrasens, in timp ce astept ca fraieru' cate trei-patru stopuri. Mai mult, multi ma si claxoneaza daca am "tupeul" sa opresc la culoarea rosie a semaforului.
Am obosit sa le bat obrazul sau sa deschid geamul si sa-i intreb de ce lipsa asta de respect. Nu mai tarziu de azi dimineata, o Fabie cu o doamna de vreo 40-45 ani - cocheta de altfel - ma dubleaza pe contrasens (peste linia dubla continua). Cand ii bat obrazul, imi zambeste nevinovat si-mi arata ceasul semn ca ea se grabea (spre deosebire de mine si ceilalti fraieri, care eram acolo de placere).
Desi mi se pare mitocanesc (si chiar periculos, de ce sa nu recunosc), de multe ori m-am gandit cum ar fi sa cobor din masina si sa le tai cauciucurile (poate doar daca sunt nevoiti sa scoata bani din buzunar o sa se invete minte). Ma consolez ca cineva acolo sus totusi le vede si le "recompenseaza" intr-un fel sau altu'.