Autor Subiect: Vanzari SX4  (Citit de 3859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

R?spuns: Vanzari SX4
« Răspuns #10 : 29.Oct.2008, 11:36:16 a.m. »
De ce sa ne transformam din elita plina de modestie de acum  :D  in gloata ??? :ad sub masa:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Daniel42

Re: Vanzari SX4
« Răspuns #11 : 15.Apr.2009, 09:31:13 p.m. »
Salutare . La tactica de vinzari care o adopta restul de branduri fiti fara grija o sa vinda destul de putin anul acesta .
Sa speram ca echipa noastra va fi tot mai mare . Singurii care nu stiu cum s-au desteptat si au aplicat tactica araba sunt confratii de la Mioveni . Masinile sunt cunoscute ca si performante dar pretul mic si rulajul mare ......te arunca in fruntea clasamentului .
Nu-mi place personal ca marca noastra nu are destula publicitate ......si apoi trebuie facut si un studiu de piata .Nu trebuie sa fii destul de perspicace ca sa simti ceva ce merge pe piata sau din contra sa te retragi de pe un teren unde te-ai prezentat si ai fost ignorat. Numai ca trebuie sa stii sa faci o prezentare care sa atraga ceva spre tine . Publicitate prin mijloace simple dar la nivel masiv si fara cheltuieli enorme cred ca , ar fi solutia . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline dragon

Re: Vanzari SX4
« Răspuns #12 : 14.Aug.2009, 12:06:25 p.m. »
E slabut marketigul pentru Sx 4.Poate acum cu noul look sa se schimbe ceva... :dknw:
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!