Autor Subiect: Inlocuire parbriz folosind polita Casco  (Citit de 15621 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mak110

Re: Inlocuire parbriz folosind polita Casco
« Răspuns #20 : 26.Iul.2026, 12:59:12 p.m. »
@jupanul1 parbrizul il platesti la reînnoirea poliței.Au ei grija.Acum am fara fransiza! Dupa schimbare voi avea sigur! Pot spune ca mi am recuperat banii dați pe Casco
  • Suzuki Scross 2026 Luxus AT Allgrip Special Edition

Offline NicNic

« Răspuns #21 : 26.Iul.2026, 07:26:32 p.m. »
@jupanul1 parbrizul il platesti la reînnoirea poliței.Au ei grija.Acum am fara fransiza! Dupa schimbare voi avea sigur! Pot spune ca mi am recuperat banii dați pe Casco

Depinde cat te costa parbrizul ...
Dar este intr-adevar foarte aproape ca un parbriz after market sa te coste cat suplimentarea primei de asigurare la polita viitoare.
Cu unul original, pus si cu manopera de reprezentanta ... nu prea cred sa iesi pe minus.

Insa, poti sa nu mai faci reinnoire de polita, ci sa treci la alta noua.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Mak110

« Răspuns #22 : 26.Iul.2026, 10:32:21 p.m. »
M.am exprimat eu poate greșit.. Ideea e ca.ti baga in plus la următoarea polita.Daca ar creste cu 200 lei la următoarea reînnoire e ok.   
Pentru cei ce folosesc Casco cu regres
..Daca vindeți masina si doriți sa primiți banii înapoi pe polita ea fiind in termen,nu mai primiți nimic."Deranjul" lor ne costa pe noi!

Offline NicNic

« Răspuns #23 : 26.Iul.2026, 10:52:39 p.m. »
Nu cred ca e cazul de Casco cu regres. Ca doar nu te-ai lovit alta masina doar in parbriz ...
Si da, iti mareste prima de asigurare la urmatoarea polita, daca o reinnoiesti. Ai fost foarte clar cu asta.
Deocamdata primesti contravaloarea inlocuirii parbrizului. Daca asta e deranj in acceptiunea ta, atunci nu vad rostul sa mai faci Casco.

Oricum, intrebarea ta nu era legata de Casco, deci nu are rost sa mai dezbatem.

Referitor la intrebarea initiala, daca e mai bine sa inlocuiesti parbriz la reprezentanta, ori la centru dedicat, eu zic ca ai urmatoarea alegere de facut:
- parbriz mai ieftin, dar manopera mai experimentata pentru asa ceva, gasesti la centrele dedicate
- parbriz original, dar manopera posibil mai neexperimentata pe astfel de lucrari, sa primesti de la reprezentanta.

In masura in care conteaza pretul, prioritar, evident ca alegerea ar fi pentru centre dedicate.
Daca vrei parbriz original (presupus mai de calitate), atunci mergi la reprezentanta.

Fiindca manopera mai neexperimentata se poate oricand retusa, dar odata acceptat un parbriz ieftin, nu prea ai cum sa il mai returnezi.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: Mak110

Offline Mak110

« Răspuns #24 : 26.Iul.2026, 11:52:33 p.m. »
Asta cu regres era asa ca o paranteza pentru cei ce vor folosi.