Discutii auto generale > RCA & CASCO
Inlocuire parbriz folosind polita Casco
ASZ:
In drum spre Tg. Mures am primit un bolovan in parbriz de la coloana de TIR-uri care se deplasau pe sensul opus, iar rezultatul a fost aparitia a 2 sparturi una langa cealalta pe marginea parbrizului, in partea soferului. Probabil ca va urma inlocuirea pe polita Casco.
Pentru ca urmeaza ITP-ul, am sunat sa intreb care e procedura in acest caz si am aflat ca daca este in afara zonei calcate de stergatorul de parbriz, nu reprezinta problema la ITP.
Ca sa vad si costurile legate de inlocuire, am gasit la Autoglass o varianta interesanta: parbriz rezistent la intemperii si pietre cu garantie CASCO de 2 ani (orice problema ar avea parbrizul, se inlocuieste platind doar 149 lei, costul de montaj) la pretul de 550 lei. Din pacate nu lucreaza pe polita Casco a clientului ...
enicky:
Daca n-a "plecat" din locul loviturii, se poate repara.
ASZ:
Astept sa plece, ca sa-l schimb pe Casco, caci are deja mult prea multe puncte stranse in cei 4 ani.
Si daca tot va trebui sa apelez la polita Casco ca sa revopsesc mare parte din masina, schimb si parbrizul.
Ramane de vazut doar daca in 2021 voi mai primi ceva oferte de Casco dupa aceste remedieri ...
bogdanpiatra:
--- Citat din: ASZ din 14.Iul.2020, 12:40:24 p.m. ---In drum spre Tg. Mures am primit un bolovan in parbriz de la coloana de TIR-uri care se deplasau pe sensul opus, iar rezultatul a fost aparitia a 2 sparturi una langa cealalta pe marginea parbrizului, in partea soferului. Probabil ca va urma inlocuirea pe polita Casco.
Pentru ca urmeaza ITP-ul, am sunat sa intreb care e procedura in acest caz si am aflat ca daca este in afara zonei calcate de stergatorul de parbriz, nu reprezinta problema la ITP.
Ca sa vad si costurile legate de inlocuire, am gasit la Autoglass o varianta interesanta: parbriz rezistent la intemperii si pietre cu garantie CASCO de 2 ani (orice problema ar avea parbrizul, se inlocuieste platind doar 149 lei, costul de montaj) la pretul de 550 lei. Din pacate nu lucreaza pe polita Casco a clientului ...
--- Terminare citat ---
Din fericire exista alta solutie.
Dosar casco si rezolvare in regie proprie. Primesti banii in cont si l faci unde vrei tu. Sigur vei primi mai mult de 550 lei. La un ford fiesta in regie proprie am primit 900 lei.
Asta cand te derranjeaza. Daca nu, mai asteapta, ca ti creste polita casco la anul destul de mult.
ntire2000:
Nici eu nu m-as grabi ca sa-l schimb.
Am schimbat la Ignis vreo 3 în 12 ani, dar alea erau sparte (piulita sarita din roata unui camion, piatra sarita din cositoare cu fir, piatra cazuta dintr-o bascula care rula în fata mea si care a topait pe asfalt ca o minge si s-a oprit fix în parbriz).
Ideea e ca la demontarea celui spart se folosesc niste scule care în mod sigur zgârie tabla pe dedesubtul parbrizului.
Acolo apare rugina, iar Vitara nu sta extraordinar la capitolul asta.
Iarna mai ales, primesti în parbriz apa cu sare care va afecta portiunile de sub cheder, oricum insuficient ventilate si care vor tine umezeala mai mult timp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă