0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Sa iei o Vitara cu scuza ca trezit sentimente e ceva nou pentru mine La banii respectivi nici nu aveai ce sa iei altceva, exceptie Duster care e concurenta directa. La 50 k concurenta e alta. Inclusiv cu masini premium de 2-3 ani vechime cu rest de garantie. RAV 4 normal ca e mai scump, nu am auzit sa vibreze caroseria sau sa scartaie bordul. Iar 5k in plus fata de A Cross inseamna doar 10%, nici nu este asa de mult.In fine , o sa se vanda cam cate Jimmny noi au vandut si cam tot atatea Swace. Incearca si ei, ce sa zic. Imi pare insa ca nu au inteles piata.
Citat din: Paminot din 01.Aug.2022, 02:41:32 p.m.Sa iei o Vitara cu scuza ca trezit sentimente e ceva nou pentru mine
In continuare Suzuki face masini corecte, de incredere.Din pacate, nu face si masini din alte clase, pe care le doresc eu acum ...M-as fi gandit la ceva A-Cross, dar nu se mai aduce la noi, din cate am auzit.In plus, sunt si destul de putine vandute prin Europa, ca sa pot alege una second-hand. .
Site-ul auto.suzuki.ro spune ca există un Across in stoc la Union Cars Suceava la 42000 euro cu rabla (?!?).Ai in attachment configurația.